1
Domaći fudbal

DRAGOVIĆ OTPAO, ALI ZVEZDA SPREMILA POJAČANJA: Poznato koja dva igrača sigurno stižu na ‘Marakanu’!

Objavljeno: 11.12.20 u 13:55

Zvezda planira da spremna dočeka januarski prelazni rok!

Ekipa koju sa klupe Crvene zvezde predvodi Dejan Stanković igra jako dobro ove sezone i bez mnogo oscilacija. Tačno se zna ko, gde, kako i šta radi na terenu, što je jako bitno, naročito u Evropi.

Priče koje kruže na stadionu ‘Rajko Mitić’ govore da će u januaru Crvenu zvezdu pojačati dva veoma talentovana igrača iz filijale Grafičara. Reč je o ofanzivnom veznom Nikoli Stankoviću i defanzivnom veznom Ričardu Odada!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Sorry. No data so far.

Nikola je rođen 2003. godine u Vrnjačkoj Banji i trenutno se smatra najvećim talentom omladinskog pogona Crvene zvezde. Da može da se nosi sa snažnijim i iskusnijim igračima dokazao je ove sezone u Grafičaru. U Prvoj ligi Srbije odigrao je osam utakmica i upisan dve asistencije, dok je u Kupu Srbije na jednoj utakmici upisao i pogodak. Prema ‘Transfermarkt-u’ njegova trenutna vrednost je oko 150.000 evra.

Kada govorimo o Ričardu Odadi, govorimo o momku koji može da izraste u pravo čudo! Prema stasu, visini i snazi mnogi njegovu igru porede sa Vanijamom, jer zaista deluje fizički dominantno. Rođen je u Najrobiju, Keniji 2000. godine, a u redove Grafičara doveden je iz tamošnjeg Leopoldsa! Ove sezone je u prvoj ligi Srbije na 17 utakmica upisao dve asistencije.

 

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter