0
Domaći fudbal

Foto: Yotutube screenshot

‘DOMINANTNI SMO NA TERENU’: Trener Voždovca optimističan pred utakmicu s Partizanom

Objavljeno: 11.12.20 u 17:41

Na samo dva kola do zimske pauze, Zmajeve očekuje jedna od najtežih utakmica u prvenstvu.

Ipak, okršaji poput ovog koji sledi protiv ekipe Partizana, prilika su da igrači Voždovca sebe predstave u najboljem mogućem svetlu i pokušaju da dođu do pozitivnog rezultata.

Kvaliteta protivnika svestan je i šef struke Zmajeva Jovan Damjanović, ali u njihovoj najvećoj snazi vidi i priliku svog tima:

– Partizan je u jako dobroj formi i seriji. Igraju agresivan i organizovan fudbal sa dosta snage i intenziteta. Kvalitet koji poseduju je neosporan, a mi ćemo probati da dostignemo taj intenzitet i preuzmemo kontrolu, ukoliko to bude moguće, rekao je Damjanović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Kod kuće, na Krovu, Voždovac je vezao seriju od osam utakmica bez poraza što je pokazatelj rada ove mlade ekipe tokom čitave sezone.

– Kontinuitet dobrih igara je evidentan, dominantni smo na terenu i imamo razloga da budemo optimisti. Verujem da ćemo pre svega odigrati jednu kvalitetnu utakmicu. Momci su radili vredno i ovakve utakmice mogu da im donesu mnogo toga dobrog, zaključio je Damjanović.

Utakmica između ekipa Voždovca i Partizana igra se u subotu od 17 časova.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter