0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENA ZVEZDA ZNA SVE POTENCIJALNE RIVALE U 1/16 LIGE EVROPE: Jedan od mogućih protivnika zagrebački Dinamo!

Objavljeno: 11.12.20 u 09:46

Završeno je takmičenje po grupama u Ligi Evrope i poznati su svi učesnici šesnaestine finala. Prolaz u nokaut fazu obezbedila su prva dva tima iz svake grupe (24 ekipe) i 8 trećeplasiranih ekipa u Ligi šampiona. Žreb je na programu u ponedeljak.

Srpski šampion je još posle 5. kola obezbedio drugo mesto u grupi L i jasno je bilo da će biti među nepovlašćenim timovima.

Potencijalni rivali su pobednici grupa, njih 11, Crvena zvezda ne može da igra protiv Hofenhajma, jer su bili u istoj grupi. Potencijalni rivali su Roma, Arsenal, Bajer Leverkuzen, Rendžers, PSV, Napoli, Lester, Milan, Viljareal, Totenhem i Dinamo Zagreb.

Jasno je da nema slaboga protivnika iz prvog šešira, možda je zagrebački Dinamo najslabiji po imenu, ali bi meč sa ekipom Dinama doneo posebnu težinu.

Ostala četiri moguča rivala su najbolje trećeplasirane ekipe iz Lige šampiona, a to su Mančester junajted, Ajaks, Šahtjor i Klub Briž.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Među nepovlašenim su još 11 drugoplasiranih timova, a to su Jang Bojs, Molde, Slavija Prag, Benfika, Granada, Real Sosijedad, Braga, Lil, Makabi Tel Aviv, Antverpen i Volfsberger. Tu su i četiri slabija trećeplasirana tima iz Lige šampiona Salzburg, Olimpijakos, Krasnodar i Dinamo Kijev.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter