in , ,

ADEM LJAJIĆ ODLAZI: Bešiktaš više nema strpljenja za njega!

Jednostavno to je Adem Ljajić, ili najbolji, ili najgori u timu!

Srpski internacionalac Adem Ljajić kroz čitavu karijeru pruža odlične partije, ali isto tako ga i prate brojni skandali i stvari izvan terena. Čini se da je ponovo nešto tog tipa uticalo na njegov status u turskom velikanu Bešiktašu.

Prošle sezone je igrao odlično, bio udarna igla gotovo svake utakmice, ali ove sezone odigrao je svega nešto više od 200 minuta, što je daleko ispod svih očekivanja. Ali koji je razlog? Sergen Jalčin, trener Bešiktaša nema Adema u planu, a razlozi su navodno brojni.

[wpp stats_views=0 limit=2 term_id=27858 taxonomy=post_tag freshness=1 thumbnail_width=200 thumbnail_height=120 header=’MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI’]

Kako prenose turski mediji Adem se na pripremama pojavio očigledno fizički nespreman, što je jako uticalo na njegov status u klubu. Dalje se takođe spominje da je zalaganje na treningu nikakvo i da nije ni zaslužio da se nađe na terenu!

Prema poslednjim informacijama, Adem se često pojavi na treningu i ode posle desetak minuta pod izgovorom da je povređen, što posebno ljuti ljude u klubu, pa su počeli intenzivno da rade na prodaji srpskog fudbalera.

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

PORTUGALAC PONOVO NAJBOLJI: Bruno sam vuče ‘Crvene đavole’!

TERZIĆ VEOMA SREĆAN: Ovo je bila jesen za pamćenje!