0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

VOJVODINA ODGOVORILA NA ZAHTEVE NENADA LALATOVIĆA: Igračima isplaćene nagrade za osvojen Kup, na plate će morati da se sačeka!

Objavljeno: 10.12.20 u 12:45

Burno je bilo prethodnih dana u FK Vojvodina, ali izgleda da se stvari u novosadskoj ekipi smiruju.

Nakon konferencije za medije trenera Nenada Lalatovića koja je okupirala pažnju javnosti, problemi u klubu su počeli da se rešavaju.

PROČITAJTE JOŠ: STIGLA POTVRDA IZ FS SRBIJE: Srbija ne menja selektora!

Naime, Lalatović se posle pobede Vojvodine protiv Mačve na konferenciji za medije pojavio sa celokupnim timom, govoreći o svemu što je mučilo njega i njegove igrače.

Bilo je reči o zaostalim platama i premijama koje igrači i treneri Vojvodine nisu dobijali dugi niz meseci. Ipak, sada je iz kluba stigla poruka da se situacija od te konferencije promenila.

– Generalni direktor Dušan Bajatović ispunio je obećanje i odmah krenuo u realizaciju izmirenja dugovanja – počeo je Dragoljub Samardžić, predsednik Skupštine kluba, za ‘Sportski žurnal’.

– Igračima i trenerima isplaćene su dogovorene nagrade za osvojen Kup Srbije i treće mesto, jedna premija i transfer rate. Klub je ispunio veći deo obaveza prema igračima. U ovom trenutku ne možemo da reagujemo po pitanju plata za igrače, trenere i zaposlene u Vojvodini, jer je račun kluba u blokadi zbog neizmirenih obaveza iz prethodnog perioda. Očekujem da će sve da bude isplaćeno u najkraćem roku – izjavio je Samardžić.

U četvrtak od 15 časova će u svečanoj sali Fudbalskog centra ‘Vujadin Boškov’ biti održana redovna sednica Skupštine Vojvodine na kojoj će se birati novo rukovodstvo kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter