0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Poslednji dueli grupne faze Lige Evrope, a evo šta smo vam spremili za danas!

Objavljeno: 10.12.20 u 11:07

U četvrtak se igraju poslednji mečevi šestog kola grupne faze Lige Evrope, a mi smo vam sa našim beting partnerom Soccer kladionicom pripremili zanimljiv tiket.

Liga Evrope, 6. kolo

18.55  Bajer Leverkuzen – Slavija

Slavija je nanizala četiri pobede posle uvodnog poraza od Ber Ševe u gostima, pa je kolo pre kraja obezbedila prolaz u narednu fazu. Sada će ova utakmica odlučiti sa kog mesta ko ide dalje, s obzirom da su obe ekipe bodovno izjednačene. Gostu odgovara remi pošto su Bajer savladali u Pragu minimalno, ali je jasno da će domaćin učiniti sve da se revanšira. Ukoliko bude odlučivala gol-razlika, u prednosti će biti nemački predstavnik

. Predlog: Ki1 (1.70)

18.55  Rijeka – AZ Alkmar      

Rijeka je osvojenim bodom u Sosijedadu zakomplikovala život Baskijcima i pokazali su da nisu ekipa protiv koje se uvek unapred upisuje pobeda. Doduše, oni do te utakmice nisu pokazali mnogo i taj rezultat je prvo iznenađenje, ali je opomena igračima AZ-a  šta se može desiti ako se opuste. Gostu treba pobeda i onda im svaki rezultat u Napulju, neki manje (pobeda Napolija ili Sosijedada), neki više (podela bodova) odgovaraju. Holanđani drže sudbinu u svojim rukama.

Predlog: Ki2 (1.37)

18.55  PSV Ajndhoven – Omonija

Pobeda nije dovoljna domaćinu za prvo mesto ukoliko Granada slavi u Solunu. Međutim, svesni su u Ajndhovenu da Špancima neće biti lako u Grčkoj i da tamo sva tri ishoda imaju jednake šanse. Zato će se svim silama truditi da ostvare pobedu nad najslabijom ekipom u grupi. Omoniju su savladali na Kipru (2:1) i imaju mnogo više razloga da ponovo slave, što nama ne ostavlja mnogo prostora da razmišljamo o iznenađenju.

Predlog: DI1+&II1+ (1.85)

21.00 Sparta – Milan

Ovo je jedna od onih utakmica kada moramo biti pažljivi. Iz ove grupe su Milan i Lil obezbedili prolaz dalje i zato je pitanje koju će postavu izvesti Pioli u Pragu . Nije baš da mu gori da bude prvi u grupi, pa kombinovan sastav navodi ovaj susret više na golove, a manje na fiks. Sparta će imati više motiva jer skalp velikog Milana mogao bi dati samopouzdanje za prvenstvo.

Predlog: I1+&II2+ (2.40)

21.00 Seltik – Lil

Nilu Lenonu se klupa drma. Jeste legenda kluba, ali nešto škripi. Jedino o čemu će uprava sada više misliti na trenutak jeste da li baš da menadžera smeni u dane pred praznike ili da sačeka kraj januara i eventualni boljitak. Lil će, kao i Milan u Češkoj, izvesti ovde kombinovan sastav. Nema baš potrebu da zapinje i rizikuje eventualne povrede.

Predlog: 2-4 (1.52)

21.00  Totenhem – Antverpen

Belgijanci su jedno od najprijatnijih iznenađenja takmičenja. Vodeći su sa 12 bodova, a remi u Londonu bi im doneo sigurno prvo mesto. Obezbedili su prolaz, kao i Totenhem koji je bolji u međusobnom skoru od LASK-a i ima tri boda više. Umorni su igrači Žozea Murinja od derbija sa Arsenalom, moguće da će ovde malo kombinovati postavu.

Predlog: 1&I<II (2.50)

21.00  Dinamo – CSKA

Dinamo je brend, i to veliki! Ljutili se neki ili ne, Zdravko Mamić je stvorio državu u državi. Obezbeđen je prolaz dalje, i to veoma ubedljiv, bez poraza! Hteće da tako i ostane, a CSKA je toliko razočarao. Nemaju ideju, a samo kiksevi direktnih konkurenata u Rusiji čuvaju poziciju odavno zrelog za otkaz Sergeja Gončarenka.

Predlog: GG (1.75)

21.00 Slovan – Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde biće jači na gostovanju u Liberecu za dva važna igrača. Trener crveno-belih Dejan Stanković na raspolaganju ima oporavljene Mirka Ivanića i Milana Rodića. Videćemo da li će ih staviti u postavu ili malo prištedeti. Podsetimo, Zvezda je remijem bez golova sa Hofenhajmom u 5. rundi obezbedila prolaz u 1/16 finala, ali okršaj u Češkoj je važan zbog koeficijenta.

Predlog: X2&GG (2.35)

UKUPNA KVOTA 274.72 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter