0
Fudbal

FOTO: Twitter screenshot

RUSIJA PROMENILA PLOČU: „Nikolić se poneo kao muškarac!“

Objavljeno: 10.12.20 u 11:52

San o nokaut fazi je ostao nedosanjan, ali u konkurenciji aktuelnog prvaka Evrope Bajerna, Atletika iz Madrida i Salzburga moskovska Lokomotiva objektivno i nije imala previše šansi.

Ekipa Marka Nikolića bila je u igri do poslednjeg kola i javnost u Rusiji je konačno odustala od omalovažavanja kvaliteta Marka Nikolića koga su u Moskvi veoma oštro dočekali, jer je došao posle smene legendarnog Jurija Sjomina.

Kvalitete našeg stručnjaka više niko ne spori u Rusiji. Predsednik Upravnog odbora Anatolij Mešerjakov insistira na tvrdnji da bivši trener Rada i Partizana ima punu podršku rukovodstva.

Nikolićev učinak u evropskom takmičenju nije ni na koji način urušio njegov kredibilitet, naprotiv, Marko se dokazao kao visoko kvalifikovani stručnjak. Čak i u ovako teškim okolnostima, nije tražio izgovore, već je radio, tražio rešenja. Uveren sam da i ekipa to ume da ceni. Poneo se kao muškarac – rekao je Mešerjakov.

Najviše pohvala Nikolić je zaradio zbog toga što je lansirao nekoliko mladih igrača. Sinoć protiv Bajerna u “vatru” je gurnuo 19 godina starog vezistu Nikita Josifova i njegovog vršnjaka iz odbrambene linije Aleksandra Siljanova.

Sigurni smo da naša strategija razvoja sopstvene škole funkcioniše. Kao što je i do sada funkcionisala. Za njih je igranje u Ligi šampiona ogromno iskustvo i sigurno ćemo nastaviti sa istom strategijom – zaključio je Mešerjakov.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter