0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENA ZVEZDA VEČERAS GOSTUJE SLOVANU: Evo na koje dve televizije možete da gledate meč

Objavljeno: 10.12.20 u 10:00

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak uveče protiv Slovana iz Libereca završavaju uspešnu grupnu fazu Lige Evrope.

Utakmica 6. kola grupe L na programu je od 21 čas, a u direktnom prenosu emitovaće je Radio-Televizija Srbije (RTS 1) i TV Arena Sport 1!

Zvezda je u Češku stigla u sredu veče, gde je bila podvrgnuta testiranju u kasnim časovima.  Imperativ pobede postoji zbog bodova koji bi mogli da povećaju koeficijent i poziciju kluba sledećeg leta, o čemu je  na konferenciji za medije govorio trener Dejan Stanković.

– Iz mnogo uglova je ova utakmica bitna, da bi se nastavio rast Crvene zvezde u globalnom smislu. Kao tim, kao klub i naravno tu spadaju i brojevi koji nam mogu omogućiti da u sledećoj godini budemo povlašćeni. Mi ulazimo u meč kao da nam bodovi trebaju da bismo prošli grupu. To će publika videti po formaciji, odnosno i pristupu.  Želimo da odigramo pravu utakmicu i da donesemo bodove na Marakanu. Fudbal je čudna igra, ali pristup i ekipa će biti pravi i kao što bi rekla deca igramo “za pravo” i od toga neću odustati ni centimetar – izjavio je Stanković.

Zvezda je u Češku otputovala sa 24 fudbalera, a među njima nema povređenog Aleksandra Kataija i Željka Gavrića koji je pozitivan na koronavirus. U sastav “crveno-belih” vratili su se Mirko Ivanić i Milan Rodić.

– Nemam dilemu oko sastava, znam tim. Ivanić i Rodić nisu spremni za 90 minuta i nećemo tu rizikovati. Trenirali su zadnjih sedam dana sa ekipom, tako da su na zavidnom nivou, ali nisu spremni za jakih 90 minuta – rekao je Stanković.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter