0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Poslednji dueli grupne faze Lige šampiona, a evo šta smo vam spremili za danas!

Objavljeno: 09.12.20 u 10:20

U sredu se igraju poslednji mečevi šestog kola grupne faze Lige šampiona, a mi smo vam sa našim beting partnerom Soccer kladionicom pripremili zanimljiv tiket.

Johan Krojf 18.55 Ajaks – Atalanta

Među nekoliko ekstremno zanimljivih utakmica, smestila se i ova. Sve je kristalno jasno. Ajaksu odgovara samo pobeda, a posle 2:2 u Bergamu, jasno je da mogu da se nose sa predstavnikom Serije A. Atalanta ima svoju računicu i potencijal koji može da joj donese bar bod. Odgovara joj što mlada postava „kopljanika” mora da napada jer imaju izuzetne špiceve koji će pokušati da Onanu stave na muke.

Predlog: I1+&II2+ (2.10)

MCH 18.55 Mitjiland – Liverpul

Nisu se Danci obrukali i bodom osvojenim u Bergamu mogu da budu prezadovoljni. Protiv Liverpula imaju čemu da se nadaju jer Englezi su prvi, a stižu oslabljeni i u sastavu koji će verovatno prvi put igrati zajedno. Opet, zbog imidža, neće dozvoliti da se brukaju pred agresivnom domaćom postavom. I nekoliko prethodnih mečeva odigrali su u sličnoj postavi i nisu kiksirali. Zbog toga, pobeda ne bi bila nikakvo iznenađenje.

Predlog: 3+ (1.65)

Alijanc 21.00 Bajern – Lokomotiva M.

Poraz od Salcburga stavio je Nikolićevu ekipu u veoma težak položaj. Bod joj nije dovoljan, a u slučaju pobede, Salcburg ne sme da savlada Atletiko mada mu je to nophodno za drugo mesto. Puno kombinacija u kojoj je, ipak, najrealnija pobeda Bajerna, a u Austriji šta bude, biće. Bavarci odavno u LŠ kombinuju tim koji i tako oslabljen može da savlada ruskog predstavnika koji je sigurno mogao više mada su i tri remija za pohvalu.

Predlog: 1-1&3+ (2.15)

Meaca 21.00 Inter – Šahtjor

Inter ne drži sudbinu u svojim rukama. Pod jedan – mora da pobedi da bi bio bar treći. Pod dva – u tom slučaju, nikako mu ne odgovara remi Reala i Borusije. Teoretski, nije daleko od tri boda protiv „rudara” iz Donjecka i onda im ostaje da se mole Bogu da će neko ostvariti pobedu na „Di Stefanu”. Šahtjor je drugi i u Evropi ostaje u slučaju remija, a sigurno nastavlja u Ligi šampiona ako pobedi Inter. Međusobno je bolji od Reala, a slabiji od Gladbaha.

Predlog: 1&2+ (1.42)

Etihad 21.00 Mančester siti – Marselj

Marselj je prekinuo crnu seriju mečeva bez pobede u Ligi šampiona i ostalo mu je da se dostojno oprosti od nje, ali i dalje je u igri za Ligu Evrope. Do nje teško može, tačnije, potrebna mu je pobeda, ali i poraz Olimpijakosa, od koga je slabiji u međusobnim duelima. Objektivno, obe varijante su teško izvodljive. Siti baš i nije u prilici da ponovo odigra nerešeno zbog brojnih kritika na račun izdanja tokom jeseni.

Predlog: 1&GG (3.15)

Karaiskaki 21.00 Olimpijakos – Porto

Olimpijakos je 99,9 posto treći. I da izgubi, zadržaće tu poziciju, osim ukoliko Marselj ne pobedi Siti. Ako se obe utakmice završe nerešeno, i dalje će zadržati poziciju koja vodi u Ligu Evrope. Poprilično izvestan rasplet, ali ne i ishod protiv Porta koji sigurno igra i ništa nije prepuštao slučaju. Vreme je da i Portugalci malo odahnu, dok Grci žele da poprave gol-razliku. Postigli su samo dva gola i to je moglo skupo da ih košta.

Predlog: 1X&2+ (1.67)

Vals Zicenhajm 21.00 Salcburg – Atletiko M.

Ono što je za Salcburg dobro leži u činjenici da Liga Evrope ne bi smela da im izmakne. Naravno, Lokomotiva ne sme da pobedi u Minhenu i pošto Austrijanci računaju da se to neće desiti, mogu opuštenije da navale ka golu Jana Oblaka. Igraju im samo tri boda protiv tima koji je majstor da odigra onako kako mu treba, a u ovom slučaju, to je nerešeno. Salcburg nema komplekse.

Predlog: X2&2-3 (3.00)

Alberto di Stefano 21.00 Real Madrid – Borusija M.

Ako na oba meča bude X ponovo, Real je u problemu. Pobeda „kraljevima” obezbeđuje siguran plasman, Nemcima bod i trijumf. Mogu i da izgube, pod uslovom da Inter ne pobedi. Sigurno je da će jurnuti od prvog minuta da što pre slome otpor nezgodnih „žrebaca”. Ipak, nije baš ni Gladbah bez svojih kalkulacija.

Predlog: Ki1 (1.75)

UKUPNA KVOTA 292.15 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!
*Kvote su podložne promenama

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter