0
Evrokup

FOTO: KK Partizan

PARTIZAN SLOMIO PROTIVNIKA U POSLEDNJOJ ČETVRTINI: Sada sledi borba za prvo mesto u grupi!

Objavljeno: 09.12.20 u 22:27

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Beogradu ekipu Bahčešehir sa 88:75 (25:17, 17:20, 17:21, 29:17), u utakmici devetog kola Evrokupa.

Crno-beli su pokrenuli motore nakon trojke Mekintajera, potom je pogodio i Markus Pejdž trojku za prednost Partizana od 13:11.

Povratnik u tim Jaramaz je uspeo da pogodi za 17:11, potom i svoj novi poen za 19:11, bio je to i više nego ozbiljan nalet Partizana, dovoljan za odličan rezultat nakon 10 minuta kada je na semaforu pisalo 25:17.

Erik Grin je bio fenomenalan u drugoj deonici, pogađao je sve, pa smo gledali rezultatsku klackalicu sredinom deonice.

Ipak, Partizan ponovo do kraja četvrtine uspeva da dođe do prednosti, kakve-takve pred početak drugog poluvremena.

Bolje su zaigrali Miler-Mekintajer, Rašon Tomas i Nikola Janković, pa crno-beli uspeli otići na odmor sa 5 poena prednosti.

Nekako se čekalo kada će Partizan prelomiti meč, moglo je to biti i početkom treće četvrtine kada je Partizan imao i velikih 47:37 nakon trojke Dangubića. Gosti nisu postigli poen u drugoj četvrtini skoro tri minuta, ali su nakon toga raspucali i počeli da daju koš za košem.

Nakon nove trojke Erika Grina bilo je samo 2 poena prednosti za Partizan. Uspeli su da se igrači crno-belih konsoliduju i da preko Nikole Jankovića koji je imao dobru rolu u ovoj četvrtini stignu do novih 9 poena prednosti, ali gosti su se ponovo vratili u igru, izjednačili na 58:58 i najavili uzbudljivu završnicu.

Vodili su gosti još na ovom meču, imali su 69:67 i 71:69, a onda je Mozli zakucao, da bi Kodi Miler-Mekintajer pogodio svoju novu trojku kojom je vratio prednost Partizana.

Utakmica je konačno prelomljena trojkom Tomasa, pogodio je za 81:73,. usledio je i njegov koš i faul na 90 sekundi do kraja kada je utakmica konačno i rešena.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter