1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

LJUBIMAC GROBARA NE ŽELI DA PRODUŽI UGOVOR: Sve je izvesnije da Humsku napušta već u januaru!

Objavljeno: 09.12.20 u 22:56

Partizan bi mogao da ostane bez jednog od ljubimaca Grobara, jer mu u junu ističe ugovor. Uprava kluba sada pokušava da ga proda.

Letos je prvi put rekao “ne”. Isto je ponovio i sada, Saša Zdjelar ne želi da produži ugovor sa Partizanom koji mu ističe poslednjeg dana juna 2021. godine.

Uprava Partizana pokušava da nađe kupca već u januaru za Sašu Zdjelara. Postoji određeno interesovanje klubova iz Francuske i Belgije. Obeštećenje bi bilo minimalno, ali je za upravu Partizana bolje da zarade išta nego ništa.

Saša Zdjelar je u Partizan stigao kao pozajmljeni igrač Olimpijakosa u januaru 2018. godine, a šest meseci kasnije je otkupljen za pola miliona evra. Verujemo da bi uprava bila zadovoljna da deo tog novca vrati u kasu.

U karijeri je igrao za OFK Beograd, Majorku, Olimpijakos i Partizan. Ranije je interesovanje za “zlatnog orlića” pokazao francuski Bordo.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter