0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

JELENA LAVKO: ‘Krivo mi je, Hrvatska nas nije nadigrala’

Objavljeno: 09.12.20 u 09:30

Desni bek ženske reprezentacije Srbije Jelena Lavko bila je razočarana posle eliminacije sa Evropskog prvenstva u Danskoj.

Srbija je posle uvodne pobede nad svetskim prvakinjama Holanđankama, doživela dva poraza od Mađarske i Hrvatske.

Na kraju je zavisila od ishoda meča Holandija – Mađarska, koji je pripao selekciji ‘oranja’ i to je značilo kraj za Srbiju.

– Bila je jako teška utakmica, borbena, puno fajta, emocija, svega. Nažalost, izgubili smo sa golom, krivo mi je jer smo dozvolile da izgubimo, nisu nas nadigrale – rekla je Lavko posle meča za RSS.

Lavko nije odigrala dobro zajedno sa drugim bekovima Srbije u poslednjih 15 minuta u kojima je naša selekcija postigla samo jedan pogodak.

– Imali smo mnogo grešaka, pogrešnih pasova, što su one kaznile. Bila je dobra utakmica, neizvesna, kod rezultata 23:23 obe selekcije nisu mogle da daju gol jako dugo. Trebalo je biti hladnije glave, ali to je jako teško u takvoj borbi i kada je takva želja – istakla je Lavko.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter