0
Košarka

FOTO: Youtube screenshot

IGOR RAKOČEVIĆ VIŠE NIJE POTPREDSEDNIK KSS: „Maksimalno posvećeno, savesno i pošteno odradio sam svoj posao!“

Objavljeno: 09.12.20 u 20:44

Nekadašnji košarkaš Igor Rakočević više nije član Košarkaškog saveza Srbije gde je obavljao funkciju potpredsednika.

On je ovo saopštio na društvenim mrežama istakavši da je zadovoljan postignutim rezultatima u prethodnih šest godina.

Dragi prijatelji i ljubitelji košarke, moj mandat od 4 godine na mestu potpredsednika Košarkaskog saveza Srbije se završio. Za ukupno 6 godina na toj odgovornoj funkciji, trudio sam se da maksimalno posvećeno, savesno i pošteno odradim svoj posao. Verujem da sam u tome i uspeo. Osvojene su 3 zlatne i jedna bronzana medalja sa mlađim kategorijama za koje sam bio zadužen, uspešna promocija košarke po Srbiji, stvaranje dobrih odnosa sa klubovima i veliki uspeh u predočavanju mladim igračima koliko je bitno odazvati se pozivu za dres reprezentacije i kolika je čast biti pozvan za taj dres. Uspeo sam da košarkaški približim Republiku Srpsku Srbiji, i recimo, kao rezultat toga, baš iz republike Srpske smo dobili igrača koji je postao kapiten zlatne juniorske generacije a trenutno je i A reprezentativac. Bilo je tu mnogo razgovora i sa roditeljima, igračima, trenerima, agentima sa ciljem da im se objasni i pomogne da shvate važnost igranja za Srbiju. Neki od naših najtalentovanijih mladih igraca koji su učestvovali u našim reprezentativnim programima su danas NBA igrači, izabrani u prvoj rundi drafta. Ipak, najvećim uspehom smatram činjenicu da nijedno dete srpskog porekla nije izostavljeno, gde god da to dete živi i igra košarku, i da je svaki naš mladi igrač dobio podjednaku šansu da obuče dres reprezentacije.
U toku ovih 6 godina sam mnogo naučio, stekao velika i kvalitetna prijateljstva i usavršio svoje veštine. Napraviću kratku pauzu, a onda ću biti spreman za nove sportske izazove jer verujem da je moja dužnost da košarci još više vratim. Želim da se zahvalim dragim kolegama i saradnicima iz Košarkaškog saveza Srbije i da im poželim mnogo sreće u daljem radu! – napisao je Rakočević na svom instagram profilu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔥 Igor Rakocevic 🔥 (@igorrakocevic8)

Bivši košarkaš Crvene zvezde bio je zadužen za mlađe reprezentativne kategorije.

Ostaje da se vidi ko će preuzeti njegovo mesto.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter