0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Poslednji krug grupne faze LŠ, vreme je za golove

Objavljeno: 08.12.20 u 11:08

Večeras počinje poslednje, šesto kolo grupne faze Lige šampiona, a mi smo vam sa našim beting partnerom Soccer kladionicom pripremili zanimljiv tiket.

Olimpiko 18.55 Lacio – Briž

Lacio može da bude prvi, ali i treći! U osnovi, važno mu je samo da ne izgubi, a Briž ima dve opcije. Pobedom sigurno ide u nokaut fazu. Kod dva ostala rezultata, takmičenje nastavlja u Ligi Evrope kao treći. Belgijanci su dva puta porazili Zenit i naglo su im porasli apetiti. U Brižu je bilo 1:1. Opasno je da odmah napadnu u Rimu jer ako prvi prime gol, teško mogu da preokrenu rezultat. Pre će čekati grešku jer dok je 0:0, ni Lacio nije zabrinut.

Predlog: 2-4 (1.50)

Gasprom arena 18.55 Zenit – Borusija D.

‘Milioneri’ su se već plasirali i sada igraju za novac i rejting. Zenit je jedini bod osvojio odigravši 1:1 sa Laciom i sigurno je jedno od najneprijatnijih iznenađenja ako se znaju igrački potencijal i finansijske moći. Da bi dobio bonus i ostao na prvom mestu, Dortmund mora da pobedi u slučaju da Lacio slavi protiv Briža, što nije nemoguće. Zato treba očekivati otvorenu igru žuto-crnih, ali i Zenita koji je rasterećen.

Predlog: I1-3&II1-3 (1.95)

Olimpijski 21.00 Dinamo Kijev – Ferencvaroš

U Budimpešti je bilo 2:2, tako da je Dinamo u prednosti u borbi za treće mesto i LE. Odgovara mu čak i remi 0:0 ili 1:1. Ukrajinci su postigli samo tri gola, a predstavnik Mađarske pet na prethodnih pet utakmica. Fradi mora da napadne i nema šta da čeka. Prednost Dinama su iskustvo i domaći teren, ali gosti su u usponu i nemaju šta da izgube, a odgovara im samo trijumf ili remi (2:2, 3:3, 4:4) jer tada su u prednosti zbog više postignutih golova.

Predlog: 1X2+ (1.62)

Nou Kamp 21.00 Barselona – Juventus

Velikani su u narednoj rundi, ali posrću ove sezone i ne zna se ko je u većim problemima. Barsa ima maksimalan učinak zbog pobede u Torinu (2:0) pa se ‘staroj dami’ ukazuje prilika da se revanšira, a ponovo se očekuje dvoboj Mesi-Ronaldo. Utakmica je stvar prestiža i najave da se jedan od trofejnih klubova stabilizuje. ‘Blaugrana’ je primila samo dva gola, ali zbog povreda, odbrana joj je oslabljena.

Predlog: I2+vII2+(1.35)

Stamford bridž 21.00 Čelsi – Krasnodar

Čelsi je počeo remijem 0:0 protiv Sevilje, a onda je zaređao pobedama i bezbrižan je na prvom mestu. Jedini gol primio je u Renu! Pošto je Krasnodar bolji od Rena u međusobnom dvoboju, a ima tri boda više, već je u Ligi Evrope. Ruski predstavnik može biti zadovoljan raspletom pošto mu je treće mesto prava mera. Treba očekivati da oba trenera izvedu miksovane postave, ali i u toj situaciji ‘plavci’ su u prednosti jer su gladni uspeha.

Predlog: 1&3+ (1.80)

Park prinčeva 21.00 PSŽ – Istanbul B.

Komplikovana grupa u kojoj su Parižani pobedom u Mančesteru uspeli da se popnu na konja i sada treba da uzjašu preko ciljne linije. Jedino u slučaju poraza mogu da budu treći, ali svakako, Istanbul Bašakšehir nema dovoljno kvaliteta da priredi senzaciju nad senzacijama. PSŽ ne mora da čeka rasplet u Lajpcigu i sigurno će ofanzivno igrati od početka utakmice kako bi odmah stvari postavio na svoje mesto.

Predlog: 1&3+ (1.33)

RB arena 21.00 Lajpcig – Mančester junated

Junajted je rezultatom 5:0 savladao Lajpcig i zbog toga mu odgovara i nerešen rezultat u Nemačkoj. Ekipa nije baš najstabilnija da bi se sa velikom sigurnošću moglo tvrditi da će osvojiti bar bod. Uporni nemački predstavnik prethodnih godina umeo je da prijatno iznenadi i sada se nalazi pred velikim izazovom. Dovoljna mu je i minimalna pobeda za još jedan uspeh u Evropi. Ulog je ogroman i sigurno će biti neizvesno do poslednjeg minuta.

Predlog: I<II (1.95)

Roazon 21.00 Ren – Sevilja

Ren je sigurno poslednji, Sevilja je zacementirana na drugoj poziciji. U duelu rasterećenih sastava sve se svodi na borbu za premiju koja baš i nije mala u vreme koronavirusa – 2,7 miliona evra. Više bi značila Francuzima koji se opraštaju od Evrope, a manje su opterećeni od kluba koji je osvajanjem Lige Evrope prošle sezone dobro napunio kasu, a već je osvojio oko 10 miliona evra u grupnoj fazi.

Predlog: 1&GG (6.20)

UKUPNA KVOTA 185.15 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter