0
Ostali sportovi

Foto: Rukometni savez Srbije

SELEKTOR ISKRENO: ‘Ostaje žal, imali smo četri gola prednosti!’

Objavljeno: 08.12.20 u 23:45

Nakon velike pobede, usledio je i iznenadni poraz!

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije, gospodin Ljubomir Obradović vidno je bio razočaran kakon poraza svog tima, kao i činjenice da zbog pobede Holandije nad Mađarskom, naša reprezentacija stoji najgore u grupi C!

‘Neizvestan i tvrd meč, na kraju nismo uspeli. Igralo nam je i nerešeno, nismo uspeli. Hrvatice su bile za nijansu bolje. Poslednjih 14 minuta nismo šutnuli na gol, promašili dva penala i praktično sami sebe pobedili. Ostaje žal. Imali smo četiri gola prednosti u prvom poluvremenu, lako su izjednačile. U drugom smo vodili dva, lako je to anulirano. Njihov golman je rešio utakmicu. Ne samo ovu, nego i protiv Holandije i Mađarske. Devojka koja je jako samopouzdana na golu i polako nabija kompleks drugima’ – kaže Obradović!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Sorry. No data so far.

Jelena Lavko postigla je četri pogotka, a evo šta ona misli o celoj situaciji:

‘Bila je jako teška utakmica, borbena, mnogo fajta, emocija, svega. Nažalost, izgubili smo sa golom, krivo mi je jer smo dozvolile da izgubimo, nisu nas nadigrale. Imali smo mnogo grešaka, pogrešnih pasova, što su one kaznile. Bila je dobra utakmica, neizvesna, kod rezultata 23:23 obe selekcije nisu mogle da daju gol jako dugo. Trebalo je biti hladnije glave, ali to je jako teško u takvoj borbi i kada je takva želja.’ – zaključila je naša reprezentativka!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter