1
Ostali sportovi

FOTO: EHF EURO

PORAZ RUKOMETAŠICA OD HRVATSKE: Srbija pred eliminacijom sa Evropskog prvenstva! (VIDEO)

Objavljeno: 08.12.20 u 19:58

Rukometašice Srbije poražene su u trećem meču grupe C, prve faze Evropskog prvenstva od Hrvatske rezultatom 25:24.

Sada sve zavisi od poslednje utakmice između Holandije i Mađarske, koja se igra od 20:30h.

Srbija će navijati za Mađarsku ili za nerešen ishod, jer samo tako može da prođe dalje i to bez ijednog prenetog boda. U slučaju pobede Holandije, srpske rukometašice idu kući.

Počelo je rezultatskom ‘klackalicom’ u prvoj polovini prvog dela, uz po gol ili dva prednosti za Hrvatsku.

Međutim, onda fantastičnim golom Jelene Lavko, posle napada koji je trajao gotovo dva minuta, kreće serija Srbije.

Pet uzastopnih golova je postigla Srbija i, uz nekoliko sjajnih odbrana Katarine Tomašević, povela sa 13:9, a onda i 14:10.

Međutim, tada su srpske rukometašice neshvatljivo ušle u jurnjavu sa protivnicama po terenu, a to je ono što mnogo više odgovara mladim igračicama Hrvatske.

Ekspresno je usledila serija Hrvatske od 4:0 i do isteka 30. minuta došle do izjednačenja na poluvremenu, 14:14.

U drugom poluvremenu smo videli još više rezultatske neizvesnosti i ponovo nekoliko promena u vođstvu.

Razočarale su naše rukometašice kada je bilo najpotrebije, a kada je bilo biti ili ne biti stege se ruke našim bekovima. Podatak da smo za poslednjih 15 minuta postigle samo jedan golo govori o jalovosti napada.

Tanka klupa, samo četiri beka u rotaciji ulinilo su svoje. Imala je Srbija poslednji napad, Obradović je uzeo tajm-aut, ali nije bilo hrabrosti za šut. Kristina Liščević je probala da prograo pivota Pop Lazić, ali nije uspela, izgubili smo lpotu, a Hrvatska ostaje sa maksimalnih učinkom posle prve faze takmičenja.

0
0

1 Komentara

  1. Stvarno je neverovatno da posle toliko gluposti koje je napravio covek je i dalje selektor. Direktan i najveci krivac za sve prosle neuspehe, kao i ovu blamazu, tajm-aut koji je napravio bolje bi odradio neki trener skolske ekipe. Fudbalski selektorii su dobili obiljnu konkurenciju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter