0
Fudbal

FOTO: FSS

NIKOLA LAZETIĆ STIGAO U FSS: ‘Nadam se da ću pomoći svojim iskustvom da mlađe kategorije napreduju’

Objavljeno: 08.12.20 u 17:17

Nekadašnji reprezentativac Nikola Lazetić, postao je novi direktor mlađih selekcije i danas mu je bio prvi radni dan.

– Danas sam zvanično postao deo Fudbalskog saveza Srbije i mnogo mi je drago zbog toga. Ja sam jedan od onih igrača koji je prošao apsolutno sve reprezentativne selekcije, od pionira do A tima. Nadam se da ću svojim iskustvom da pomognem da mlađe kategorije napreduju i da budu na mestu koje im pripada – rekao je Lazetić po dolasku na radno mesto.

On je poručio da mu je želja da bogato iskustvo koje je stekao igrajući u više evropskih zemalja podari srpskom fudbalu.

– Mnogo sam zadovoljan svime što sam postigao i kako se razvijalo od trenutka kada sam počeo da se bavim profesionalnim fudbalom pa do povlačenja sa terena. Sada je došao trenutak da svoje bogato iskustvo i neka svoja fudbalska ubeđenja stavim u službu Saveza i da mnoge stvari koje sam naučio u igračkoj karijeri implementiram na novom radnom mestu i doprinesem daljem razvoju srpskog fudbala. Radio sam zaista sa velikim i priznatim stručnjacima, imao sam mnogo dobrih trenera, sportskih direktora i ostalih fudbalskih radnika od kojih sam imao šta da naučim.

Najavio je Lazetić da će biti promena u radu FSS-a.

– Sigurno je da ćemo neke stvari promeniti. Želimo da FSS napreduje i da se mladi fudbaleri edukuju na svim poljima, ne samo fudbalskim. Normalno je da imam neke svoje ideje i sigurno ću ih predočiti ljudima koji su iznad mene po funkciji, nadam se da ćemo zajedničkim snagama napredovati u svakom smislu te reči – istakao je Nikola Lazetić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter