0
Fudbal

FOTO: FSS

NIJE MOGLO BOLJE: Srbija zna raspored utakmica, velika šansa da ‘Orlovi’ lepo otvore kvalifikacije!

Objavljeno: 08.12.20 u 22:15

Deluje kao da je Srbija veoma dobro prošla!

Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Kataru održaće se kroz četri reprezentativna ciklusa. Prvi ciklus je martovski, drugi je nakon nešto veće pauze u semptebru, da bi poslednja dva bila u oktobru i novembru!

MARTOVSKI CIKLUS

Srbija će prvo dočekati ekipu Reprezentacije Irske u Beogradu, a ta utakmica zakazana je za 24. mart naredne godine. Samo tri dana nakon toga, Srbiji dolazi na megdan favorizovani Portugal. Zašto se ovaj raspored smatra dobrim?

Pa zato što Portugal prvo dolazi u Srbiju i eventualnom pobedom Srbija bi imala fenomenalnu podlogu za dalje kvalifikacije, kao i veliki rezultatski vetar u leđa!

Za kraj prvog ciklusa, 30. marta Srbija će ići na gostovanje Azerbejdžanu!

SEPTEMBARSKI CIKLUS

Srbija drugi po redu ciklus počinje u gostima, oni će morati na let u Katar, gde će ih dočekati domaćin Svetskog prvenstva koje će se održati 2022. godine. Ovaj duel zakazan je za 1. septembar!

Već 4. septembra u Beograd dolazi po mnogima najslabija reprezentacija ove grupe Luksemburg. Nakon tog duela, Srbi lete za Republiku Irsku, gde ih 7. septembra gostuje.

OKTOBARSKI CIKLUS

Oktobarski ciklus kvalifikacija je nešto kraći, odnosno biće samo dve utakmice. Srbija će prvo 9. oktobra gostovati Luksemburgu, dok će 12. dočekati reprezentaciju Azerbejdžana!

NOVEMBARSKI CIKLUS

Za sam kraj kvalifikacija, Srbija će prvo u revijalnom meču dočekati Katar, 11. novembra, da bi tri dana kasnije gostovala ekipi Portugala!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter