0
Košarka

FOTO: NBA

LEBRON OTVORENO: ‘Džordan ili ja? Ta rasprava je dobra za košarku!’

Objavljeno: 08.12.20 u 21:20

Veoma otvoren je bio Lebron prilikom današnjeg intervjua!

Da li je najveći svih vremena, odnosno što bi ‘preko bare’ rekli ‘GOAT’, Lebron, Majkl Džordan ili Kobi Brajant, možda i neko četvrti, ostaće pitanje na koje nikada nećemo imati odgovor. Ipak, nekako se najčešće spominju Lebron Džejms i Majkl Džordan.

‘Shvatio sam da će se ta rasprava nastaviti bez obzira na sve, i to je dobro za košarku’ – rekao je ‘King’, a potom nastavio.

‘Sa sigurnošću mogu reći da sam osvojio dva najteža naslova šampiona u NBA istoriji. Te 2016. su Kavalirsi okrenuli 3:1 u finalu protiv Golden Stejt Voriorsa koji su imali 73-9 u ligaškom delu sezone, i dvostrukog MVP-ja Stefa Karija! A onda ovo što smo prošli u balonu…’

‘Oni koji nisu bili tamo ne razumeju i nikada neće razumeti koliko je bilo teško osvojiti tu titulu, motivisati se, biti potpuno izvan zone komfora, bez porodice… Ja sam, kao i mnogi sportisti, igrač koji ima rutine i kada se one promene, teško mi je da se organizujem. Bez svog kreveta, svog kuvara, ritma spavanja… Na trenutke sam bio u sobi i činilo mi se kao da sam u hotelu iz Isijavanja. Verujem da sam bio deo osvajanja dve najteže titule u istoriji lige i nije me briga šta će iko reći na to. Može se raspravljati o tome ko je najveći svih vremena, ali što se tiče ekipnih uspeha koje je bilo najteže ostvariti, učestvovao sam u oba!’ – Veoma je samouvereno zaključio Lebron!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter