1
Fudbal

Foto: FK Crvena zvezda

FSS MORA DA ODREŠI KESU: Ukoliko želi da angažuje Milojevića, Savez mora da plati visoku odštetu

Objavljeno: 08.12.20 u 09:56

Sve je izvesnije da će doći do promene na klupi fudbalske reprezentacije Srbije.

Srbija ni posle dve decenije nije otišla na Evropsko prvenstvo, a ceh novog neuspeha kako se sve glasnije govori će platiti selektor Ljubiša Tumbaković.

Nekoliko imena provejava u javnosti, ali se najviše ističe čovek koji je preporodio Crvenu zvezdu Vladan Milojević.

Ovaj 50-godišnji stručnjak je pod čvrstim ugovorom, saudijski Al Ahli uprkos povremenim nesuglasicama neće ga pustiti bez obeštećenja. On će tek od leta biti slobodan da bira klub, ali ako Fudbalski savez Srbije želi da ga dovede, moraće da odreši kesu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Prema informacijama ‘Informera’ Milojevićeva sloboda neće biti jeftinija od 1.000.000 evra koliko će Al Ahli tražiti samo da bi ga pustio da ide. Ukoliko bi s Terazija bili spremni da plate visoko obeštećenje, tek onda bi se krenulo u pregovore i eventualno preuzimanje nacionalnog tima.

Pored Milojevića, kao kandidati spominju se Slaviša Jokanović i Veljko Paunović koji imaju takođe ugovore u Kataru i Engleskoj, odnosno Ivan Jovanović (bivši trener APOEL-a), koji je bez angažmana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

0
0

1 Komentara

  1. Kakav Milojevic, kakvo obestecenje, njega ce najuriti, cak je i slabiji od ovog nejakog Tumbakovica, uozbiljite se malo i nadjite pravog trenera.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter