0
Evroliga

EFES NA MICIĆEV POGON: Zenit i Olimpijakos slavili u gostima!

Objavljeno: 08.12.20 u 22:45

Tri utakmice Evrolige su bile danas na programu!

Anadolu Efes 72-68 Asvel

Nakon velike pobede u prošlom kolu, košarkaši Asvela došli su na gostovanje Efesu, gde ih je dočekao vidno motivisani Micić! Ekipa Efesa je u drugoj četvrtini stvorila prednost od šest razlike i tu prednost su crpeli do kraja susreta!

Asvel je pokušavao u nekoliko navrata, pa su u zadnjoj deonici čak i bili blizu pobede, ali predstavnici turskog tima imali su odgovor, pa su duel sjajnom serijom od 11-0 uspeli da vrate u svoju korist i privedu ga kraju!

EFES: Micić 22p, Larkin 18p, Danston 13p
ASVEL: Lajti 14p, Hauvard 14p, Noua 11p

Barselona 88:96 Olimpijakos

Košarkaši Olimpijakosa su nakon furioznog početka, prilikom god je rezultat bio u jednom trenutku 0:12 u njihovu korist, potpuno očekivano malo pali u igri. Ipak, visok nivo, kakav je potreban da se ima tokom duela sa Barselonom, danas su imali!

Uspeli su da odbiju nalete Barselone, koja je u jednom trenutku završnice uspela da izjednači, ali su gosti iz Pireja našli adekvatan odgovor, te uspeli da upišu sebi šestu pobedu, a Barseloni treći poraz!

BARSA: Mirotić 16p, Dejvis 15p, Hanga 10p
OLI: Martin 17p 8s, Mekisik 16p, Slukas 15p 10a

Valensija 72:83 Zenit

Košarkaši Valensije i Zenita odigrali su veoma dinamičnu utakmicu, punu preokreta i neizvesnu do samog kraja! Tome svedoči i to da je Valensije drugu deonicu dobila 27-17, dok je treću izgubila 21-32! Fenomenalan je bio crnogorski košarkaš Bojan Dubljević, međutim to nije bilo dovoljno da padne ruski predstavnik, koji je ove sezone na šest gostovanja odneo šest pobeda!

VAL: Dubljević 18p, Vives 10p, Kalinić 8p
ZEN: Holins 20, Pengos 12p uz 12a, Tomas 12p

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter