0
Evropske lige

PREMIJER LIGA POSTAJE LIGA VAR-A: Ko od penala živi, od penala i strada!

Objavljeno: 07.12.20 u 23:20

Jedina utakmica ovog kola Premijer lige odigrana danas je duel Brajtona i Sautemptona.

Fudbaleri Sautemptona novom pobedom došli su do mesta koje vodi u Evropu! Trenutno su peti na tabeli Premijer lige, dok je Brajton pao na 16. poziciju i samo su dva mesta iznad zone ispadanja!

Ako je neko profitirao ove sezone od VAR-ovih odluka za penale, kao i dosta oštrijih mera prilikom dosuđivanja najstrože kazne, onda je to Brajton! Takva ‘tradicija’ se nastavila i danas, ali ovog puta sudije iz VAR sobe nisu morale da reaguju!

Penal u 26. minutu veoma sigurno je izveo Paskal Gros, koji je rutinski najstrožu kaznu izveo i protiv Liverpula! Taman kada se mislilo da će se na poluvreme otići minimalnom prednošću domaćina, Janik Vestergard sjajno zakucao loptu glavom u mrežu golmana Rajana. Asistent je bio potpuno očekivano Džejms Vord-Praus!

Drugo poluvreme bilo je podjednako dinamično, a pitanje pobednika je rešeno u 81. minutu, kada je kazneni udarac nakon odluke VAR-a dosuđen u korist gostiju! Dugo se ‘vagalo’ gde je faul bio, ali su sudije odlučile da je Marč srušio rivala u kaznenom prostoru. Potpuno hladnokrvan bio je kao i uvek Deni Ings, postavivši rezultat 1:2, što će se ispostaviti i kao konačan ishod!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter