1
Evrokup

POTPUNI ŠOK U ITALIJI: Aleksandar Đorđević otpušten!

Objavljeno: 07.12.20 u 20:39

Apsolutni šok za sve navijače Virtusa!

Doskorašnji selektor muške reprezentacije u košarci, Aleksandar Sale Đorđević potpuno neočekivano otpušen je od strane Virtusa iz Bolonje!

Ova vest se pojavila na ‘Twitter’ nalogu jednog od najpoznatijih košarkaških novinara i vlasnika Sportanda.

Virtus je igrao sjajno ove sezone u Evrokupu, imao od sedam pobeda, bez da su i jednom doživeli poraz, dok su u ligi imali četri pobede i tri poraza.

Pre nekoliko dana u klub je stigao i preiskusni Marko Belineli, pa je ovaj potez uprave italijanskog kluba još šokantniji.

Zajedno sa Saletom otpušteni su i njegov pomoćnik Goran Bjedov, kao i kondicioni trener Mladen Mihajlović.

ZVANIČNO SAOPŠTENJE KLUBA:

‘Virtus saopštava da je razrešio dužnosti gospodina Aleksandra Đorđevića, prvog pomoćnika Gorana Bjedova i kondicionog trenra Mladena Mihajlovića. Klub zahvaljuje treneru i čitavom stručnom štabu na zalaganju i posvećenosti. Ekipu će u narednom periodu voditi pomoćni trener Kristijan Fedrigo“, navedeno je u saopštenju.’ – objavio je Virtus!

0
0

1 Komentara

  1. Sale jeste bio veliki igrač u svojoj karijeri, ali je toliki i dunster u trenersku karijeri gde je totalno i zalutao….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter