0
Domaći fudbal

Foto: FK Crvena zvezda

NOVI PROBLEMI ZA CRVENU ZVEZDU: Još jedan igrač pozitivan na koronavirus!

Objavljeno: 07.12.20 u 11:39

Videli smo za vikend novu pobedu Crvene zvezde, ovoga puta u Užicu gdje je savladana ekipa Zlatibora minimalnim rezultatom, strelac jedinog gola bio je Ričmond Boaći.

Mogli smo na utakmici primetiti izostanak Željka Gavrića, a razlog za to nije taktičke prirode, već je Gavrić oboleo od koronavirusa.

Gavrić je u izolaciji već par dana zbog čega ga ove godine više nećemo gledati.

Zvezda je jedan od klubova koji ima najviše problema sa virusom, a poslednji koji se oporavio i vratio u trenažni proces je Milan Rodić. Levi bek je počeo da trenira posle negativnog testa, ali juče nije konkurisao za utakmicu sa Zlatiborom. On se očekuje u ekipi u četvrtak, kada Crvena zvezda gostuje ekipi Libereca u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope.

Do kraja ove kalendarske godine Zvezdu očekuju ukupno tri meča, protiv Libereca, Bačke i Metalca, Gavrić bi defintivno mogao da bude od pomoći, ali strateg „crveno-belih“ će morati da računa na druge fudbalere.

Željku Gavriću želimo brz oporavak!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter