0
Fudbal

FOTO: Screenshot

HAOS U KLUBU BIVŠEG TRENERA ZVEZDE: U strahu od besnih navijača, predsednik zvao vojnu policiju da ih čuva

Objavljeno: 07.12.20 u 14:59

Drama u redovima velikana.

Nekadašnji trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pinto, blizu je otkaza u brazilskom klubu Vasko da Gami posle samo mesec i po dana rada.

Vasko se nalazi u zoni ispadanja nakon teškog poraza od Gremija u prethodnom kolu (4:0), a koliko je situacija napeta govori i podatak da je predsednik kluba tražio od vojne policije da čuvaju aerodrom. On se na ovaj potez odlučio zbog straha od reakcije navijača, a ‘Globo Sport‘ piše da su fudbaler Vaska alternativnim izlazom napustili zgradu aerodroma i u strogoj tišni otišli kućam.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Kako se navodi do kontakta s navijačima nije bilo, mada se ne odbacuje mogućnost da igrači i uprava osete njihovu bes u međuvremenu.

Situacija je trenutno mirna, barem tako deluje za javnost, ali iz kluba dolaze informacije da bi Sa Pinto trebalo da sedne i razgovara sa upravom, te da će sasvim sigurno dobiti otkaz.

Podsetimo, Sa Pinto je Crvenu zvezdu vodio do juna 2013. godine, a klub je napustio na početku letnjih priprema kada je u klub stigao Slaviša Stojanović i doneo dugo čekanu titulu u Ljutice Bogdana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter