0
Domaći fudbal

Foto: FK Radnički Niš

GAĆINOVIĆ OPTIMISTIČAN PRED MEČ NA BANJICI: „Svi silno želimo pozitivan rezultat“

Objavljeno: 07.12.20 u 10:46

Fudbaleri Radničkog iz Niša danas od 13 časova na Banjici gostuju ekipi Rada u okviru 17. kola Superlige Srbije. Trener ekipe iz Niša Vladimir Gaćinović ima velika očekivanja.

– Sigurno je da imamo velika očekivanja. Dugo smo u minus fazi. Jedan dobar rezultat bi nam dobro došao. To će biti teško, Rad nije po kvalitetu gde se trenutno nalazi na tabeli. Ima kvalitetne i iskusne igrače. Mi ćemo da gledamo u svoje dvorište i nadam se da ćemo se prikazati u dobrom svetlu. Imali smo prethodnih dana meč protiv Vojvodine i nekoliko dana do ovog meča u kojima sam imao priliku da bolje upoznam ekipu. Nadam se dobrom odnosu prema utakmici, svi silno želimo pozitivan rezultat – izjavio je Gaćinović, a prenosi sajt Radničkog.

Gačinovic protiv Rada neće moći da računa na golmana Ristić Borivoja zbog kartona, dok će zbog povrede biti odsutni Aleksandar Kovačević i Žarko Marković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter