0
ATP

ANDRE AGASI ISKREN: ‘Đoković je najveći ikad, favorit je na svakoj podlozi!’

Objavljeno: 07.12.20 u 21:45

Nakon niza zluradih komentara, konačno je neko stao na Novakovu stranu!

Njegov nekadašnji trener i proslavljeni teniser, Andre Agasi izneo je određene tvrdnje, po kojima je za njega Novak Đoković možda i najbolji teniser svih vremena.

Agasi je u prebogatoj karijeri osvojio 60 ATP titula, kao i osam Gren slem titula!

‘Može se napraviti ‘slučaj’ za Novaka jer on ima bolji skor u duelima sa Federerom (27-23) i Nadalom (29-27), a ima neka postignuća koje nisu ostvarili ni Rodžer ni Rafa (recimo, bio je vlasnik sva četiri Slema u isto vreme). Takođe, po nekom mom mišljenju, Đoković je na svakoj podlozi favorit da pobedi, a to je zaista neverovatno u ovoj generaciji.’ – rekao je Agasi, a potom se nadovezao na svoje duele sa pomenutom dvojicom.

‘Dan kada sam igrao sa Federerom jeste dan kada sam shvatio da igram sa najvećim svih vremena u tom trenutku. Sa Nadalom nisam igrao kada je on bio na vrhuncu i srećan sam zbog toga – mnogo je bolje gledati ga sa kauča, nego biti s druge strane mreže’ – zaključio je iskusni stručnjak.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter