0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Odlična ponuda nekih od najboljih evropskih liga, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 06.12.20 u 11:15

Danas je nedelja, a samim tim i velika ponuda sjajnih utakmica, a mi smo vam sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih predloga.

15.00 Anže – Lorijen

Anže je odigrao odlično u Lensu i sada ima priliku da tu pobedunadogradi bodovima sa ovog susreta. Lorijen je minimalno poražen od Monpeljea, ali ne treba zaboraviti da je Savanije promašio penal, te da je taj poraz mogao biti teži. Pelisijeru fali nekoliko igrača: Delaplas, Homvu, Mendes, Morel i Saunije, što je verovatni razlog posrnuća. Videćemo kako će se gosti snaći na teškom gostovanju, ali verujemo da postoji nekoliko razloga da više verujemo domaćinu.

Predlog: Ki1 (1.95)

15.00 Dižon – Sent Etjen

Pobeda Dižona u Nici je najveće iznenađenje prošlog kola. Ne samo da su slavili, već su postigli tri gola, što ni njihovi najveći optimisti nisu očekivali. Pisali smo na početku da bi Mama Balde morao biti igrač na koga se mogu osloniti. Nadali su se da bi Jasine Benazija mogao oživeti karijeru u njihovim redovima, ali se desila povreda i Alžirac je predugo van stroja. Bod za Sent Etjen protiv Lila. Što bi se reklo, od koga je – dosta je, a možda ih i pokrene?

Predlog: IXvX (1.75)

15.00 Nant – Strazbur

Prilika da Nant protiv oslabljenog i u ovoj sezoni i slabog Strazbura, dođe do tri boda. Mitrović je suspendovan, a i kada je on na terenu, odbrana gosta posrće, tako da je velika nedoumica šta Lurej može preduzeti. Uzeli su bod Renu sa igračem manje zahvaljujući borbenosti, ali moraju pokazati još neke kvalitete ako žele beg iz opasne zone. Nant je bez pobede na tri utakmice u nizu (0-2-1) i vreme je da tu lošu seriju prekinu na svom terenu.

Predlog: Ki1 (2.25)

15.00 Roma – Sasuolo

Roma je veoma loše izgledala u Napulju, otuda ovaj ubedljiv poraz (0:4). Ništa nije uspešno polazilo Fonsekinim igračima, a ako očekuju da će sličnom igrom bolje proći protiv Sasuola, gadno greše. De Zerbija neće pokolebati poraz od Intera, jer je on zacrtanu normu prebacio, pa će tražiti ofanzivnu igru koja bi se u Rimu mogla isplatiti. Prošle sezone smo se nagledali golova u njihovim okršajima. Ovde je slavila Roma (4:2), Sasuolo se identično revanširao na svom terenu.

Predlog: GG&3+ (1.65)

15.00 Udineze – Atalanta

Trgao se Udineze. Prvo pobeda nad Đenovom, a onda sjajna partija u Rimu protiv Lacija (3:1). Nema se šta dodati, izuzev da Gasperinijevom timu neće biti lako. Atalanta ima gust raspored i uočljivo je da im to teško pada. Zato su poraženi od Veronen i zato nisu dobili Mitjiland. Ne
zaboravimo da su pre toga imali remi sa Specijom i Interom, ali i pobedu nad Liverpulom u gostima. Kao da im u Seriji A fali motiva. Mi drugačije ovo stanje ne umemo objasniti.

Predlog: Ki2 (2.25)

15:30 Verder – Štutgart

Tajna Verderovog uspeha, u poređenju sa prošlom sezonom, jeste u stabilizaciji igre odbrane. Više ne primaju tako lako golove pa i ostali delovi tima lakše igraju. Sve to važilo je do gostovanja u Volfzburgu, gde su pet puta kapitulirali i ranjeni ulaze u sledeći meč. Štutgart je još uvek u usponu, bez obzira na poraz od Bajerna. Bio je očekivan, ali se nisu obrukali. Sada okreću novi list i žele da prirede još jedno iznenađenje.

Predlog: II2+ (1.83)

UKUPNA KVOTA 52.16 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter