0
Ostali sportovi

FOTO: Youtube/printscreen

DANAC ODGOVORIO KRISTINI LIŠČEVIĆ: ‘Volim Srbiju, brinem za zdravlje’

Objavljeno: 06.12.20 u 15:05

Bent Nijegard, nekadašnji rukometaš i trener, sada je stručni konsultant za TV2 i prilično je iznervirao našu reprezentativku Kristinu Liščević svojim izjavama.

On je rekao da je trebalo diskvalifikovati Srbiju sa Evropskog prvenstva u rukometu jer je jedna igračica bila pozitivna na koronavirus.

PROČITAJTE JOŠ: REČI SRPSKE RUKOMETAŠICE ODZVANJAJU EVROPOM: ‘Srbi nisu varalice i nikada neće biti’ (VIDEO)

Kristina Liščević mu je oštro odgovorila posle pobede nad Holanđankama, usput je rekla i da je Rumunija imala jednu zaraženu igračicu, pa nije bilo reči o izbacivanju.

– Moje polazište je isključivo bilo to da se zaštiti zdravlje svima. I želja da se rukomet, taj sport koji svi toliko volimo, igra bezbedno. Ovo nema nikakve veze sa Rumunijom. Tamo je slučaj zabeležen još na aerodromu, u Srbiji je situacija specifična jer je igračica dobila pozitivan test kada je smeštena u hotel. Zaista volim Kristinu Liščević, pratio sam je u Danskoj, impresivno je kako je igrala na Svetskom kupu u Japanu, gde je pobedila Dansku i odigrala sjajan turnir. I volim Srbiju – rekao je Nijegard.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter