0
Evropske lige

Foto: Youtube screenshot

ŽOZE MURINJO LJUT NA KLOPA I GVARDIOLU: Gde ste bili kada je Totenhem igrao četiri meča nedeljno?

Objavljeno: 05.12.20 u 14:13

Menadžer Totenhnema Žoze Murinjo osvrnuo se na komentare svojih kolega trenera Jirgena Klopa i Pepa Gvardiole, koji su kritikovali gust raspored igranja mečeva.

Treneri Liverpula i Mančester Sitija prethodnih nedelja redovno su iskorištavali priliku i govorili o velikom broju utakmica i njijhovom uticaju na povrede igrača. Klop je čak i napao TV kuće i vlasnike klubova, zbog čega je došao u žižu javnosti.

Murinjo sada podseća na period kada je Totenhem igrao utakmice svaka dva ili tri dana.

U jednom trenutku smo igrali četiri utakmice u jednoj nedelji, tada nisam čuo nikakvo plakanje ili odbranu zbog nas. Sada su moje kolege vrlo glasne oko ovog problema – izjavio se iskusni stručnjak.

Sada smo u jako dobroj poziciji, pa ulazimo s drugačijim mentalitetom u ovu utakmicu. Želimo bodove i nije samo da idemo na pobedu kako bi naši navijači dobili dobar osećaj kao prošle sezone – zaključio je Murinjo.

Totenhem u 11.kolu Premier lige očekuje derbi Londona protiv Arsenala. Meč je na programu u nedelju, sa početkom od 17:30 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter