1
Evropske lige

FOTO: Nikola Mitić / Crvena zvezda

‘VEST ZA MARINA NE MOŽEMO DA DEMANTUJEMO’: Oglasili se iz Al Ahlija povodom povratka Milojevića i Marina u Srbiju!

Objavljeno: 05.12.20 u 09:20

Poslednjih dana dosta se govorilo o tome da bi Al Ahli mogao da ostane bez trenera Vladana Milojevića i jednog od najboljih igrača Marka Marina.

Njih dvojica bi se navodno vratila u Srbiju, jedan bi preuzeo mesto selektora, a drugi ponovo obukao dres Crvene zvezde.

Zbog svega toga morao je da se oglasi tim iz Džede i demnatuje natpise da će ostati bez trenera.

Vladan nastavlja posao sa timom, a vesti koje kruže o njegovom odlasku su netačne, rekao je sportski dirketor Al Ahlija Tarik Kajal.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

On ipak nije odlučio da demantuje spekulacije o povratku Marina.

– Ne mogu ni da potvrdim, niti demantujem tu informaciju, jer ako bih progovorio, ostao bih bez igrača do prelaznog roka, dodao je Kajal.

FOTO: Nikola Mitić / Crvena zvezda

Podsetimo Vladan Milojević s klubom ima ugovor do narednog leta, a Marin do juna 2022. godine.

Inače, status aktuelnog selektora Ljubiše Tumbakovića biće poznat najkasnije do 15. decembra kada je zakazana Skupština Fudbalskog saveza Srbije, ali je izvesno da će biti smenjen posle neuspeha na putu ka Evropskom prvenstvu.

Pored Milojevića, za koga bi FSS vrlo verovatno morao da plati obeštećenje, spominjali su se Veljko Paunović, Slaviša Jokanović i Ivica Jovanović.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

1 Komentara

  1. Ako ce Tumbakovic potpisati da ce sve utakmice u buduce igrati u formaciji 4-4-2 a ne ludorijama u trendu.neka ostane jer je bolji od Milojevica koji je jos veca kukavica i igra u formaciji 7-2-1.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter