0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Najzanimljiviji predlozi iz bogate ‘fudbalske subote’

Objavljeno: 05.12.20 u 10:58

Danas je u ponudi veliki izbor utakmica, a mi smo vam sa našim beting partnerom Soccer kladionicom spremili nekoliko interesantnih predloga.

13.30 Barnli – Everton    

Barnli je očekivano poklekao na ‘Etihadu’, ali činjenica da su pre tog poraza imali remi u Brajtonu i pobedu nad Kristal Palasom ovde, daju optimizam Dajšu, jednako koliko i podatak da bi mu se sjajni golman Nik Poup mogao vratiti za ovaj susret. Dinje i Koleman su povređeni. Suza u Anćeelotijevom oku posle poraza od Lidsa je pokazatelj koliko Evertonu ne ide u poslednje vreme. Pobeda nad Fulamom je jedini pozitivan bilans na poslednjih pet utakmica.

Predlog: I<II (2.05)

16.00 Mančester siti – Fulam    

Siti je ‘petardirao’ Barnli i u tom raspoloženju će krenuti na ekipu iz prestonice, tako da se Fulamu ne piše dobro. Verujemo da će Gvardiola izvesti najbolju postavu sa Aguerom i Akeom od starta. Parker je u Lesteru ostavio Mitrovića na klupi i došao je do nenadane pobede. Biće interesantno videti koja odluka trenera Fulama će po pitanju Srbina biti na ovoj utakmici. Tete je blizu povratka, ali ne za ovaj duel. Kongolo ima ozbiljnu povredu skočnog zgloba.

Predlog: 1-1&3+ (1.78)

16.15 Sevilja – Real Madrid

Real je izgubio već tri utakmici i to od ekipa koje nisu posebna marka u španskom fudbalu ove sezone. Sevilja je u seriji od tri pobede mada je igra daleko od očekivane i priželjkivane. Svakako će biti neizvesna utakmica posle iskušenja koja su imali u Ligi šampiona. Real igra na mahove i ne zna se kada će da zablista, dok se momci iz Andaluzuje (takođe tri poraza) uzdaju u čvršću igru, a u napadu šta urade.

Predlog: X2&3+ (2.95)

17.00 Austrija – Šturm

Austrija na sve načine pokušava da dosegne šesto mesto koje vodi u plej-of, ali joj nikako ne ide. A i kako će kada je posle dva poraza ostvarila čak tri remija?! Sada se sastaje sa jednim od direktnih protivkandidata. Šturm ne voli da remizira i na pet poslednjih susreta ima četiri pobede i poraz od LASK-a. Ima granitnu odbranu, najbolju u ligi, i samo je pet puta kapitulirala. Ako golman Zibenhandl ponovo bude na visini zadatka, neće izgubiti.

Predlog: KiX (3.40)

18.30 Vest Hem – Mančester junajted     

Vest Hem je nanizao tri pobede, a u poslednje vreme sa Junajtedom vole da igraju na svom terenu (2-1-0), tako da pobedu ‘đavola’  treba dobro razmotriti. Gosti su pokazali karakter u Sautemptonu i zahvaljujući spretnom Kavaniju, došli do važnih bodova. Verujemo da će Solskjer zadržati napadački stil igre, a kako je i Mojesova ekipa prilično efikasna, onda je realno da vidimo gol na obe strane. Džons, Šo, Pogba, Martial i De Hea su upitni.

Predlog: I1-3&II1-3 (1.97)

20.45 Inter – Bolonja

Inter mora da pobeđuje ovakve utakmice ukoliko želi da ostane u borbi za titulu. Odigrali su dobro u Menhengladbahu i na krilima tog raspoloženja čekaju Bolonju. Mihajlović se ne može pohvaliti učinkom u gostima (1-0-3) i pokušaće sa sličnom postavkom kao nedavno u Đenovi protiv Sampdorije. Problem je što sada ispred sebe ima dosta kvalitetnijeg protivnika, koji će pritiskati i kažnjavati sve greške. Kolarov, Najngolan, Vesino i Pinamonti su upitni.

Predlog: 1&3+ (1.90)

21.00 Čelsi – Lids

Ima uspona i padova u igri Čelsija, ali je tačno da je Lampard uspeo da uklopi novajlije. Meč sa Totenhemom je za zaborav, s obzirom da oba trenera nisu smela ili htela rizikovati, što je po nama apsurdno, kada je vrednost igrača na terenu blizu milijardu evra. Lids je savladao Everton u gostima i tako potvrdio epitet najnepredvidivije ekipe u ligi. Zna Bjelsa da čeka grešku protivnika i to mu se često isplaćuje. Ernandez, Ljorente, Berardi i Harison bi mogli da izostanu.

Predlog: I1-2  (1.62)

UKUPNA KVOTA 221.92 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter