0
Evropske lige

FOTO: Twitter

SITI RUTINSKI, FULAM BEZ MITRA NASTAVIO DA TONE: De Brujne i Sterling rutinirali!

Objavljeno: 05.12.20 u 18:55

Mančester Siti rutinski je odradio utakmicu sa Fulamom, Burnli uzeo bitan bod Evertonu!

Everton nije senka onog tima sa početka sezone, što očigledno govore i rezultati. Danas su igrali nerešeno sa Barnlijem, koji je po igrama iz ove sezone jedan od prvih favorita za ispadanje.

Barnli 1:1 Everton

Fudbaleri Barnlija postigli su gol veoma rano, u trećem minutu susreta. Na asistenciju Vestvuda, precizan je bio Robi Brejdi. Utakmicu je dodatno obeležila i povreda Fabijana Delfa koji je zbog iste morao da izađe već u 29. minutu.

Izjednačenje gostima doneo je Dominik Kalvert-Luin golom u trećem minutu sudijske nadoknade prvog poluvremena, pa se na odmor otišlo pri rezultatu 1:1. Kasnije će se ispostaviti i da je to konačan rezultat.

Nešto drugačiji scenario viđen je na Etihadu, gde su fudbaleri Mančester Sitija bez ikakvih problema savladali Fulam.

Mančester Siti 2:0 Fulam

Već u petom minutu domaćin je poveo golom Sterlinga, a u ulozi asistenta se našao De Brujne. Svega 20-ak minuta kasnije, Sterling je na neki način uzvratio De Brujneu za asistenciju, iznudivši klasičan kazneni udarac, koji je Belgijanac pospremio u gol Alfonsa Areole.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter