2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda mts

PROBLEMI ZA ZVEZDINOG KOŠARKAŠA: Sud Kuzmića proglasio krivim, evo kakvu je kaznu dobio!

Objavljeno: 05.12.20 u 10:15

Sada je poznat epilog suđenja.

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić pravosnažno je osuđen na novčanu kaznu u iznosu od 9.000 konvertibilnih maraka, što je oko 4.600 evra, jer je u pijanom stanju izazvao saobraćajnu nesreću.

U njoj je on bio teško povređen, ali i još tri osobe, a sem novca izrečena mu je i zabrana upravljanja vozila ‘B’ kategorije u trajanju od godinu dana, saznaju Novosti‘.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Presudu je izrekao Osnovni sud u Banjaluci nakon što je prihvatio sporazum o priznanju krivice, koji je Kuzmić sklopio sa Okružnim javnim tužilaštvom u ovom gradu.

U sudu je navedeno kako je košarkaš Crvene zvezde priznao da se nije pridržavao saobraćajnih propisa jer je vozio u stanju teškog pijanstva sa 2,27 promila alkohola u krvi.

FOTO: KK Crvena zvezda

Sem toga, košarkaš je vozio neprilagođenom brzinom od 125 km/h na mestu gde je ograničenje 60 km/h, a kolovoz je bio vlažan. U krivini je prešao preko pune linije, polovinom automobila bio je u suprotnoj traci i udario drugi automobil.

Sve se desilo 14. jula 2019. blizu Banjaluke kada je Ognjen Kuzmić svojim automobilom marke ‘Porše Kajen’ udario vozilo u kojem su bili bokser Dražan Janjan i njegov kum Marko Miljatović. Od siline udara BMV se prevrnuo i završio na krovu, dok je ‘Kajen’ izleteo sa puta i prevrtao se po livadi duže od 100 metara.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

2 Komentara

  1. Svugde u svetu bi dobio otkaz cim se saznalo da je vozio pijan i izazvao nesrecu, ali ovde vladaju neka druga pravila.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter