in ,

LAZETIĆ OŠTAR I OTVOREN: Otkrio koliko je dužna Vojvodina!

Mnogo prašine podignuto je poslednjih dana izjavama o stanju u Vojvovidini!

Putem media, rat sa upravom Vojvodine, ali čini se i sa čitavim gradom vodi Nenad Lalatović, pa se tim povodom obratio i bivši sportski direktor tog kluba, gospodin Lazetić.

‘Do sada se nisam oglašavao. U fudbalski klub Vojvodina došao sam u junu prošle godine, a u jednom je situacija mnogo gora nego što je danas. Vojvodina je bila osma na tabeli u to trenutku i finansijski je jako loše stajala. U tom trenutku se igračima dugovalo igračima i radnj zajednici mnogo više neo sada. Međutim, imali smo jedan zadatak koji smo jako ozbiljno shvatili i svako u svom sektoru je radio da bi Vojvodina u predhodnih godinu ipo dana izgledala tako kako izgleda. Uradio sam sve sto je bilo u mojoj moći da u sportskom delu sve funkcionise kako treba. Ljudi iz upravnog odbora su radili sve sto je u njihovoj moci da se stabilizuje klub i da se finansijski izadje iz tog problema. Gradonačelnik Novogsada je uvek bio tu da nam pomogne svaki put kada bi smo mu se obratili i da na da vetar u leđa u rešavanju problema, ali i da nas podržai u mnogim akcijama koje je FK Vojvodina imala u saradnji sa Gradom. Njegova podrška je bila je odgromnog značaja i u velikoj meri je doprinela da stvari unutar kluba funkcionisu na zavidnom nivou. – rekao je Lazetić i nastavio.

[wpp stats_views=0 limit=2 term_id=27858 taxonomy=post_tag freshness=1 thumbnail_width=200 thumbnail_height=120 header=’MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI’]

‘Najveći transfer u istoriji našeg fudbala u domaćim okvirima je i dan danas moj transfer iz Vojvodine u Obilić za 1,5 miliona maraka. Doneo sam tada veliki benefit klubu , takođe i igrao finale Intertoto kupa. U drugom mandatu sa uspehom nosio dres Vojvodine. Igrali smo čuveno finale kupa protiv Partizana kada smo napustili teren. U tom dresu sam i završio svoju karijeru kao veoma mlad fudbaler. I evo treći moj spoj sa Vojvodinom je bio deset godina kasnije u ulozi sportskog direktora.Smatram da sam zajedno sa ljudima koji su vodili FK Vojvodina u toj sezoni dao veliki doprinos ka cilju koji smo postavili na početku te sezone. Izdigli smo se kao feniks i uradili mnogo toga dobrog. Promovisali smo mlade igrače, pravili rezultat i klub je finansijski bio potpuno stabilan.Po završetku sezona i ostvarenih svih ciljeva ,jednostavno tražio sam sporazumni raskid ugovora jer sam u sportskom smislu imao drugačiju viziju za budućnost kluba! Zatim je usledio je kovid i kako je to uticalo na fudbal u Srbiji’ – priseća se i dodaje.

‘Kao što sam već rekao FK Vojvodina je dok sam bio u klubu bio klub za primer svakom klubu u Evropi. Tačno se znalo ko šta radi i kako sve treba da funkcionise . Plate i premije su bile u dan i svi su bili zadovoljni. Nažalost došla je ova pandemija COVID 19 koja je u velikoj meri poremetila ceo svet pa tako i FK Vojvodina. Nadam se da se Vojvodina kao i naša država izaći iz svega ovoga kao pobednik i da će stvari brzo vratiti i postaviti na svoje mesto. Ja želim ovom prilikom eto da dam još jedan doprinos celoj ovoj priči i da kažem sledeće. Sa Dušanom Bajatovićom sporazumni raskid ugovora kojim smo definisali tačan dug preme meni u vidu plata i premija za osvojen kup i izlazak u Evropu koji je na taj dan iznosio 133 000 evra. Takođe sam se odrekao i ugovora koji je bio na snazi za narednu godinu. Ja dinara nisam dobio od tog dana, a prošlo je evo 6 meseci. Pošto vidim da je Vojvodina u problemu i da COVID ne moze da se obuzda , doneo odluku da se ODREKNEM celog iznosa i da time dam doprinos FK Vojvodina u što lakšem resavanju problema i da u što kraćem roku Vojvodina bude ona ona kojoj će se pisati zbog sportskih uspeha ne ratova i problema koji nemaju veze sa sportom – naglasio je on na kraju.’ – zaključio je Lazetić, koji će od danas radi sa mlađim selekcijama reprezentacije Srbije.

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

OVAJ TIM IMA KARAKTER: Partizan pet minuta pre kraja savladao Čukarički!

SITI RUTINSKI, FULAM BEZ MITRA NASTAVIO DA TONE: De Brujne i Sterling rutinirali!