0
Evropske lige

LACIO IMA SVOG LIDERA: Sjajni Sergej dirigovao pobedom rimljana!

Objavljeno: 05.12.20 u 17:45

Fenomenalne partije srpskog internacionalca se nastavljaju!

Lacio je zaista veliki italijanski klub, nadaleko i naširoko poznat, a naš Sergej Milinković-Savić krupnim koracima gazi u legendu. Iz meča u meč pokazuje i dokazuje koliko je dobar igrač i koliko je zapravo bitan za tim.

Stvari ne funkcionišu baš najbolje u Laciju, ekipa ne igra onako kako bi navijači to želeli, ali Sergejeva forma nije upitna.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Sorry. No data so far.

Lacio je kao sedmi na tabeli Serije A, gostovao 14. plasiranoj Speciji, kojoj je ‘na mišiće’ uspeo da oduzme bodove i odnese ih put Rima.

Sergej je prvo u 15. minutu asistirao za pogodak Ćira Imobilea, da bi u 33. minutu i sam savladao golmana Provedela. Rezultatom 0:2 se otišlo na poluvreme, da bi izlaskom Luisa Alberta i Ćira Imobilea sve krenulo nizbrdo, jer Lacio nije ličio na sebe.

Upravo iz loše igre gostiju, domaćin je u 64. minutu golom M’Bala Nzola uspeo da dođe da smanjenja zaostatka, ali se ispostavilo da nisu imali snage za totalni povratak.

Pobeda gostiju overena je u drugom minutu sudijske nadoknade, golom Andreas Pereire, ali je nakon gledanja VAR-a utvrđeno da pogodak nije validan, pa je susret završen 1:2.

Za igrača utakmice izabran je naravno Sergej Milinković-Savić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter