0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Sledi ‘zagrevanje’ za vikend, odlični mečevi pred nama, a ovo su naši predlozi!

Objavljeno: 04.12.20 u 10:15

U petak nas očekuju odlični mečevi, sledi ‘zagrevanje’ za vikend, a mi smo vam sa našim betting parnerom Soccer kladionicom spremili tiket dana!

20.30 Herta – Union

Herta je nepredvidivost pokazala u Leverkuzenu gde je osvojila bod,sigurno iskoristivši umor domaćih fudbalera. Za nju su opasnije utakmice koje igra u Berlinu jer ne ume da se snađe kada trener Labadija naredi ofanzivu. Na redu je gradski derbi protiv razigranog Uniona koji igra atraktivno i rasterećeno pa je zbog toga u maloj prednosti. Šteta što neće biti njihovih navijača da naprave feštu.

Predlog: I1-3&II1-3 (1.95)

21.00 Atletik Bilbao – Selta

Mogao je Bilbao i bolje da prođe protiv Hetafea, ali na kraju je bod zadovoljio njegove apetite. Ugođaj će biti kompletniji ukoliko pobede Seltu na svom terenu pošto su prethodno savladali oba ligaša iz Sevilje. Kudikamo su jači od postave iz Viga, koja se polako budi pod komandom novog trenera. Još uvek nisu na željenom novou, ali pošto Bilbao nije posebno efikasan, potražiće šansu da osvoje bar bod.

Predlog: GG (2.00)

21.00 Nim – Olimpik Marselj

Naslućivao se poraz Nima u Monaku, a posebno je to bilo izvesno posle isključenja Deuksa. Bitan vezista će sada nedostajati Arpinonu, a sa druge strane je opet težak protivnik. Igrači Olimpika su sigurno umorni od utakmice u LŠ, a ovo bi mogao biti fizički vrlo zahtevan duel, s obzirom da domaćinu ništa ne preostaje, osim da uz mnogo trčanja i grubom igrom pokušaju da zaustave kvalitetnijeg protivnika. Vilas-Boas trenutno ne zna kada će računati na Radonjića i Sansona.

Predlog: Ki 2 (1.95)

21.00 Askoli – Peskara

Na prethodna četiri okršaja ovih rivala došlo je 2-3 gola. Mislimo da će i ovaj duel biti u tom opsegu. Ne mogu se pohvaliti ni jedni, a ni drugi nekom izvrsnom formom. Daleko od toga, Askoli koji je bez Nikole Ninkovića (oporavlja se od saobraćajne nesreće) je 17. na tabeli, dok Peskara drži fenjer. Tek je početak, ali iz aviona se vidi da remi nikome ovde ne bi odgovarao.

Predlog: 2-3 (1.97)

UKUPNA KVOTA 14.98 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!
*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter