0
Evropske lige

Foto: Youtube screenshot

SINIŠA MIHAJLOVIĆ VEOMA OŠTAR!: „Zalepiću ga za zid, potrudiću se da mi više ne igra!“

Objavljeno: 04.12.20 u 18:59

Trener Bolonje Siniša Mihajlović požalio se italijanskim novinarima da u timu ima problem sa „krticom“, odnosno sa fudbalerom koji odaje poverljive informacije u štampu.

Bolonja u subotu od 20:45 gostuje Interu, a Mihajlović je poručio fudbaleru iz svojih redova da se neće lepo provesti čim bude znao o kome se radi.

– Isprobao sam novu formaciju ne bi li saznao ko to je*eno priča sa novinarima. Uradio sam to namerno, jer to niko nije očekivao. Sada istražujem. – izjavio je Mihajlović veoma burno, pa nastavio još oštrijim tonom.

– Kunem se, ako otkrijem ko je razgovarao sa novinarima, zalepiću ga za zid. Potrudiću se da mi više ne igra. – rekao je Mihajlović novinarima u Italiji.

Bivši selektor Srbije  veoma je nezadovoljan što su neke poverljive stvari iz svlačionice procurele u javnost.

– Imam nekog iznutra koji odaje tajne, uveravam se da ću ga naći. A kad ga nađem stvari će postati ružne. – zaključio je veoma uznemireni Siniša Mihajlović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter