0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

RUKOMETAŠICA SRBIJE IMA KORONA VIRUS: Odložen meč sa Holandijom!

Objavljeno: 04.12.20 u 09:57

Iako je za petak od 20:30h bio planiran start ženske rukometne reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Danskoj, to se ove večeri neće desiti.

Prema informacijama iz Skandinavije, utakmica 1. kola grupe C između Srbije i Holandije je odložena.

Kako su preneli danski mediji, jedna srpska rukometašica je testirana pozitivno na koronavirus i to je razlog odlaganja utakmice za 24 sata.

– Evropska rukometna Federacija saopštila je da će utakmica prvog kola Grupe C između selekcija Srbije i Holandije biti odložena za subotu, 5. decembar (20.30 časova) 24 sata kasnije u odnosu na prvobitni termin. Razlog je pozitivan test kod jedne igračice naše reprezentacije na inicijalnom testiranju obavljenom na aerodromu u Bilundu po dolasku u Dansku – objavljeno je na sajtu RSS.

Po higijenskim protokolima EHF, igračica je izolovana u karantinu, a ostali članovi srpskog tima (svi su negativni na testiranju) ostaju u svojim sobama.

Drugo testiranje je već urađeno u petak ujutru, a srpski tim biće testiran i u subotu, stoji u kratkom saopštenju organizatora Evropskog prvenstva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter