0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

OBRADOVIĆ NAKON NEUSPEHA U TEL AVIVU: Velika šteta, jer smo imali priliku

Objavljeno: 04.12.20 u 09:10

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su u neizvesnoj završnici u Tel Avivu od Makabija rezultatom 81:76 u meču 12.kola Evrolige.

Imali su crveno-beli vođstvo u poslednjoj deonici, nazirala se i pobeda, međutim do toga nije došlo, a strateg ekipe sa Malog Kalemegdana, Saša Obradović, izneo je svoje utiske nakon duela.

– Čestitam Makabiju jer je zaslužio da trijumfuje na ovom meču. Imali smo šansu, ali nam je na kraju nedostajalo koncentracije. U odbrani smo pravili greške – prepustili smo im neke skokove, ali i otvorene šuteve. U napadu nismo nalazili dobra rešenja kada smo ih naterali da oklevaju i kada je o pobedniku odlučivao jedan poen. Velika je šteta jer smo imali svoju priliku, ali u ključnim trenucima nismo bili fokusirani – izjavio je Obradović.

Zvezda sada ima skor 4-8 u Evroligi, a sledeći meč igra protiv Olimpijakosa 10. decembra, a prethodno će u okviru ABA lige dočekati Budućnost u nedelju, 6. decembra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter