0
Evropske lige

FOTO: Twitter

DA LI SE OVOM IZJAVOM OPROSTIO OD ZVEZDE? Bio je viđen na ‘Marakani’, a sada je sve dalje od dresa crveno-belih!

Objavljeno: 04.12.20 u 11:15

Otkako je u srpskim medijima objavljeno da će na zimu biti novo pojačanje Crvene zvezde, defanzivac Bajera iz Leverkuzena Aleksandar Dragović počeo je da igra možda i svoj najbolji fudbal u dresu ‘farmaceuta’.

Ako ne najbolji onda svakako najefikasniji, jer je austrijski štoper srpskih korena za manje od dve nedelje postigao dva gola, i to onoliko koliko je postigao za četiri godine u Leverkuzenu.

Najpre Arminiji u Bundesligi, zatim i Nici u četvrtak, u pobedi nemačkog tima rezultatom 3:2 i potvrdi plasmana u nokaut fazu Lige Evrope.

PROČITAJTE JOŠ: REKORDAN PLASMAN: Crvena zvezda nikad bolja na UEFA rang listi!

Sudeći po njegovim izjavama posle meča, tešto da će u januaru završiti na ‘Marakani’. Iako ugovor sa Leverkuzenom ima do leta naredne godine.

– Cilj nam je da osvojimo Ligu Evrope. Moramo da postavimo velike ciljeve, ako to ne učinimo onda ih nikad nećemo ni postići. Imamo dobar tim, nadam se da će nas i povrede zaobići, a onda je dosta toga moguće – jasan je bio Dragović, prenose nemački mediji.

Inače, Leverkuzen bi mogao da bude i potencijalni rival Zvezde u 1/16 finala LE ukoliko u poslednjem kolu savladaju Slaviju iz Praga kod kuće.

Podsetimo, Zvezda dalje ide sa drugog mesta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter