0
Evropske lige

Foto: Youtube screenshot

CRVENA ZVEZDA SINOĆ POSTAVILA JOŠ JEDAN REKORD! Nijedan srpski klub nije uspeo da to učini u grupnoj fazi Lige Evrope!

Objavljeno: 04.12.20 u 19:23

Crvena zvezda je danas na svom klupskom sajtu podsetila na podatak da je sinoć osvojenim bodom protiv Hofenhajma njihov tim postavio novi rekord po broju osvojenih bodova kada su u pitanju nastupi srpskih klubova u grupnoj fazi Lige Evrope.

Crvena zvezda je kolo pre kraja grupne faze Lige Evrope obezbedila prolaz u 1/16 Lige Evrope osvojivši 10 bodova iz pet odigranih utakmica, što je najbolji učinak nekog srpskog kluba u bilo kom kontinentalnom takmičenju.

Crvena zvezda se pre tri godine pod vođstvom Vladana Milojević prvi put plasirala u 1/16 Lige Evrope, tada je u šest odigranih utakmica osvojila 9 bodova.  Isti učinak je imao i  Partizan u sezone 2015/16, ali Partizan tada nije uspeo da se plasira u „nokaut“ fazu Lige Evrope.

Crvenoj zvezdi je preostalo da odmeri snage još 10. decembra sa Slovanom u Češkoj, pa bi eventualnom pobedom ili nerešenim ishodom dodatno utvrdila svoj bodovni saldo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter