0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

ZVEZDA IDE NA MEGDAN ‘PONOSU’ IZRAELA’: Misija zaustaviti Vilbekina!

Objavljeno: 03.12.20 u 13:25

Crvena zvezda gostuje ‘Ponosu Izraela’!

Košarkaši Crvene zvezde večerao od 20:05, gostuju u Tel-Avivu ekipi Makabija. Reč je o susretu trenutno 12. i 14. ekipi na tabeli Evrolige!

Istorija kaže da neće biti preterano neizvesno, jer su prethodna tri susreta ova dva tima završavana sa dvocifrenom razlikom u korist jednog ili drugog rivala.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Sorry. No data so far.

Poslednji susret odigran je 6. marta ove godine, a Zvezda je slavila rezultatom 92:76 u Beogradu. Lideri te pobede bili su Bili Beron, Kevin Panter i Džejms Gist, ali kao što i sami znate, niko od njih više nije u klubu, pa će Saša Obradović morati da potraži neke nove heroje.

Nema sumnje da je daleko najveća opasnost Skoti Vilbekin, koji je u stanju da potpuno sam reši utakmicu u bilo kom momentu.

Pred ovaj duel oglasio se i prvotimac crveno-belih, Dejan Davidovac.

‘Izgubili su nekoliko utakmica na jednu loptu, uključujući i poslednje dve sa Valensijom i Armanijem. Moramo da budemo maksimalno skoncentrisani i oprezni. Imamo i mi naše adute, moramo da ih usporimo, na bekovskim pozicijama su najjači. Odbrana je ključ i tu, kao i kroz neka rešenja u napadu gde bi mogli da imamo neku prednost u odnosu na Makabi, moramo da tražimo put ka pobedi’ – rekao je krilni košarkaš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter