0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Vreme je za Ligu Evrope – kiša golova na ‘Marakani’, ali i ostalim mečevima

Objavljeno: 03.12.20 u 11:16

Grupna faza Lige Evrope ulazi u završnicu, pa smo iz bogate ponude današnjih utakmica za vas odabrali nekoliko zanimljivih predloga, u saradnji sa našim betting parnerom Soccer kladionicom.

18.55 Milan – Seltik

Pošto je Seltik gotovo eliminisan, a Milanu su potrebni bodovi, očekuje se pobeda predstavnika Italije koji je i u Škotskoj slavio sa sigurnih 3:1. Izvesno je da ove godine Kelti igraju jednu od najslabijih sezona, no to ne znači da će se lako predati na ‘San Siru’. To im nije u krvi, ali suvi kvalitet može i treba da presudi pošto je Milan uspeo da stane na noge i sve je opasniji na oba fronta.

Predlog: PG1&3+ (1.92)

18.55 Fejenord – Dinamo

Vri u grupi K i sve opcije su moguće. U prošlom kolu oba tima ostvarila su plan i sada su Holanđani na potezu. U Zagrebu nije bilo golova, što se sigurno neće ponoviti. Dinamo je i ove godine uspešan u Evropi jer na njega ne utiču stalne prodaje, dok Fejenord, na sve načine, pokušava da ostavi trag u Ligi Evrope. Momci iz Zagreba još nisu primili nijedan gol!

Predlog: GG (1.65)

18.55 Lil – Sparta

Lil pobedom ostaje na prvom mestu i može da nakrivi kapu, dok u slučaju remija, ne mora da brine pošto je u Pragu slavio rezultatom 4:1. Jasno je da Sparti odgovara samo pobeda, ali ni ona ne garantuje plasman u nokaut fazu. Seltiku su dali osam golova na dve utakmice i to ih hrabri i raduje mada je Lil druga dimenzija. Nije realno da Česi pobede, bez obzira na iznenađenja koja fudbal nosi sa sobom.

Predlog: II2+ (1.72)

18.55 Crvena zvezda – Hofenhejm

Sjajno je Zvezda odigrala poslednje utakmice u Evropi, vezala je tri pobede, što joj se decenijama nije desilo, a želi i četvrtu. Nemci imaju maksimalan učinak, primili su samo jedan gol, međutim, situacija u Bundesligi nije ružičasta. Verovatno će gro najboljih igrača čuvati za nacionalno takmičenje pošto im LE više nije prioritet. Bezbrižan je i naš šampion, osim u slučaju osmog svetskog čuda. Skalp bundesligaša svakako bi prijao.

Predlog: I1+&II2+ (2.55)

18.55 CSKA – Volfzberger

Rusima ni igrač više protiv Fejenorda nije bio dovoljan da pobede u Moskvi. Ishod 0:0 može skupo da ih košta. Bila bi velika sramota da ne prođu zaista skromnu grupu. Sada jure tri boda i prvu pobedu. Radovali bi se i trijumfu Dinama u Roterdamu, gde su oni izgubili 1:3. Austrijanci su odlično počeli, a onda su dva puta izgubili od Dinama bez postignutog gola. U slučaju da pobede u Rusiji, opasno bi zakuvali situaciju.

Predlog: D2+ (1.78)

21.00 Benfika – Leh

Portugalci su sa Rendžersom odigrali dva zaista uzbudljiva meča sa obiljem golova. Spasavali su se kako su znali i umeli (imali su po dva gola zaostatka) i na kraju su preživeli. Na ruku su im išli međusobni rezultati Leha i Standarda, tako da mirno ulaze u susret petog kola. Vreme je da zabeleže i treću pobedu i možda kao prvi završe u grupi D. Leh je odavno dostigao maksimum, nemaju za čim da žale i bezbrižno putuju u Lisabon.

Predlog: 1&3+ (1.60)

21.00 Arsenal – Rapid

Iako u LE igra sa pola gasa, Arsenal je nanizao četiri pobede. U proseku daje tri gola po utakmici. Rapid se bori sa Moldeom od koga je u Norveškoj izgubio 0:1 i duel u Beču može biti presudan, bez obzira na ishod meča koji igra u Londonu. Rapid svakako mora da pobedi Norvežane. Očekuje se da Molde u 5. kolu savlada Dandalk i onda u prestonici Austije potraži prolaz u narednu rundu.

Predlog: 1&a3+ (1.88)

UKUPNA KVOTA 74.39 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!

*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter