0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

OTKRIVENO ŠTA SU ZA VEČERAS SPREMILI ZVEZDINI NAVIJAČI: Evo kako će izgledati ‘Marakana’ na meču protiv Hofenhajma, umesto severne – na drugoj tribini koreografija! (FOTO)

Objavljeno: 03.12.20 u 11:55

Navijači Crvene zvezde priredili su koreografiju za utakmice protiv Libereca i Genta, pa će tako biti i večeras, kada u goste crveno-belima dolazi Hofenhajm.

‘Delije’ su veliku navijačku koreografiju priredile za slovačku ekipu, protiv Genta je odata počast nedavno preminulom mitropolitu Amfilohiju, a sada će podsetiti na tragično ubijenog navijača kluba iz Ljutice Bogdana Marka Ivkovića Jaogdu, koji je nastradao u Istanbulu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Uz siluetu jagode na plavoj pozadini preko gotovo cele istočne tribine, sa desne i leve strane biće incijali preminulog navijača.

Kako će večeras izgledati ‘Marakana’ možete videti:


Ovo je još jedan gest sećanja ‘Delija’ na njihovog člana kog su zverski ubili huligani Galatasaraja u Turskoj 21. novembra 2014. godine, pred košarakašku utakmicu.

Podsetimo, utakmica na stadionu ‘Rajko Mitić’ igra se od 18 časova i 55 minuta.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter