0
Fudbal

FOTO: Screenshot

NOVI OMAŽ SLAVNOM MARADONI: Zbog smrti Mardone nije mogao da igra prošli meč, sada je dao gol za Dijega – pa pokazao dres iz 1981. godine (VIDEO)

Objavljeno: 03.12.20 u 10:55

Fudbaleri Boke juniors su u prvoj utakmici osmine finala Kopa Libertadores pobedili su Internasional sa 1:0 golom Karlosa Teveza, koji je pogodak posvetio Maradoni.

Nije bilo dileme da će do ovoga doći, pošto je odavno poznato koliko je iskusni napadač bio vezan za slavnog zemljaka, a kada je 63. minutu zatresao mrežu za trijumf protiv brazilske ekipe, usldio je omaž asu koji je nedavno preminuo.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Ispod dresa Boke, Tevez je imao još jedan, koji je Dijego Maradona nosio u Boki 1981. godine.

Podsetimo, 36-godišnji napadač nije bio u sastavu Boke na prošloj utakmici, upravo zbog činjenice da ga je pogodila Maradonina smrt.

Inače, nešto slično već je učinio Lionel Mesi, doduše sa dresom Njuelsa, za koji je i Maradona igrao, a u kom je Leo počeo da treniera fudbal, pre dolaska u La Masiju u 14. godini.

Revanš utakmica se igra 10. decembra, a pobednik će se u četvrtfinalu sastati sa Rasing Klubom.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter