0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

NIKO NEĆE BITI USKRAĆEN ZA PRENOS: Evo gde možete gledati utakmicu Crvena zvezda – Hofenhajm

Objavljeno: 03.12.20 u 10:14

Fudbaleri Crvene zvezde igraju meč petog kola grupne faze Lige Evrope protiv nemačkog Hovenhajma, a taj meč mogao bi da bude vrlo važan za crveno- bele.

Utakmica će biti zanimljiva iz više razloga, jer crveno-beli u slučaju ubedljive pobede (2:0 rezultat u Nemačkoj prim.aut) mogu do prvog mesta u grupi, ali u slučaju poraza i ostalih loših rezultata da dodatno zakomplikuju sebi sudbinu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Zbog toga se očekuje dosta uzbuđenja na stadionu ‘Rajko Mitić’ od 18 sati i 55 minuta, a prenos su obezbedile dve televizije. Radio-televizija Srbije će utakmicu prenositi na svom prvom kanalu, baš kao i TV kuća Arena sport.

Podsetimo, tener Dejan Stanković ne može da računa na Aleksandra Kataija, Mirka Ivanića, koji je i u Belgiji igrao povređen, kao ni na Milana Rodića, dok je nastup Marka Gobeljića neizvestan. Takođe, Aleksa Vukanović najverovatnije neće biti u sastavu zbog korona virusa.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter