0
Evropske lige

FOTO: Real Madrid

IAKO ŠPANCI PROZIVAJU JOVIĆA, SADA SU ISPLIVALI PRAVI PODACI: Evo ko je zaista najveći promašaj Reala, svaki njegov gol vredi 50 miliona evra!

Objavljeno: 03.12.20 u 09:40

Nadali su se navijači da bi mogao da bude jedan od najboljih igrača u istoriji, ali za sada ništa od toga.

Ne, nije reč o srpskom reprezemntativcu Luki Joviću, koji je s pravom, ili ne često na meti španske javnosti, već Belgijancu Edenu Azaru.

On je u špansku prestonicu stigao kao veliko pojačanje, a sada je definitivno najveći promašaj ovog kluba.

Azar je doveden u kraljevski klub 2019. godine kao zamena za Kristijana Ronalda. Stigao je u klub kao najbolji igrač Premijer lige za 115 miliona evra i više se druži sa doktorima nego sa saigračima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Azar je za 18 meseci odigrao samo 28 utakmca od maksimalnih 69, a zbog povreda koje ga konstantno prate, čak 270 dana nije bio na raspolaganju treneru.

Belgijanac u Realu godišnje zarađuje neverovatnih 30 miliona evra, što znači da je za boravak u kraljevskom klubu već dobio oko 45 miliona. Kada se na tu brojku doda i 115 miliona za transfer dolazi se do neverovatne brojke od 160 miliona evra za samo 28 odigranih utakmica.

Dakle, Azar je koštao Real pet miliona evra po utakmici, a za to vreme je postigao samo tri gola, dva u Primeri i jedan u Ligi šampiona i svaki od njih je papreno skup. Vredi preko 50 miliona evra.

Podsetimo, Azar je trenutno van stroja zbog povrede mišića i procenjuje se da neće igrati ni četiri naredne utakmice. Ovo je njegova deveta povreda u poslednjih godinu i po dana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)


 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter