2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

DIREKTOR CRVENE ZVEZDE PECNUO GROBARE: ‘Za Zvezdu navija 65% Srbije!’

Objavljeno: 03.12.20 u 12:40

‘Rat’ među navijačima crveno i crno-belih ponovo je na pomolu!

Direktor Crvene zvezde Filip Sunturlić izjavio je kako se Crvena zvezda nalazi u zlatnim godinama svoje i istorije, kao i da je uz sjajan rad marketinškog tima uspela da svoj brend etablira na tlu čitave Evrope.

Njegov intervju za košarkaški magazin ‘AdB Hoops’ prenosimo u celosti:

‘U Srbiji čak 65% populacije navija za Crvenu zvezdu (ukupno oko 7.5 miliona stanovnika) i preko dva miliona ljudi u dijaspori. Naravno, potrebno je kreirati različite sadržaje kako biste doprli do svakog od njih, da shvatite šta je ono što će prouzrokovati interakciju sa njihove strane. Oni su informisani o svim dešavanjima na dnevnoj bazi. Takođe dosta se investira u prodaju artikala, pa tako naša zvanična prodavnica iz godine u godinu napreduje i povećava svoj potencijal. Ove sezone očekujemo još bolje rezultate jer smo napravili neke promene za koje verujemo da će biti pravi potez“, počeo je Sunturlić za košarkaški magazin.’ – rekao je ponosno Filip i nastavio.

‘Napravili smo dobar tim, koju sa klupe predvodi legenda kluba, tako da želimo da kreiramo sistem koji će u budućnosti donositi mnogo uspeha. Naši navijači su još jednom potvrdili da su najbolji u Evropi. U septembru smo započeli prodaju sezonskih ulaznica, pakete za 10, 20 i 30 utakmica u sezoni 2020-21 (navijači su obezbeđeni, tako da ono što ne budu iskoristili u tekućoj sezoni, prenosi se na sledeću). Gotovo 2000 njih je obnovilo sezonske ulaznice. Osećamo njihovu energiju na svakom koraku, mnogo znači ekipi, ali i treneru. Navijači su jedan od najvažnijih delova naše priče. Oni su inspiracija za našu kampanju za aktuelnu sezonu – crveno-bela DNK i linija života, dve stvari koje najbolje opisuju crveno-belu porodicu. Upravo ta veza između navijača i kluba je nešto po čemu smo prepoznatljivi.’ – sa ponosom je rekao i zaključio razgovor, kratko govoreći o budućim koracima za napredovanje KK Crvena zvezda.

‘Crvena zvezda ima svetlu budućnost. Ne zato što je trenutno ‘zlatna era’ rezultatski gledano u domaćim i regionalnim takmičenjima, kao i učešćima u Evroligi, već zbog standard koji je postavljen i sistema koji je stvoren, gde se tačno zna kako želimo da se klub razvija u budućnosti. Spremni smo da zajedno sa mladim i obrazovanim ljudima, koji čine menadžment kluba, da nastavimo da učimo svakog dana, pratimo trendove i podignemo Klub na još viši nivo‘. – završio je Sunturlić.

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter