0
Kladionica

SOCCER TIKET DANA: Zanimljivi mečevi Lige šampiona, derbi se igra u Mančesteru, a ovo je naša dobitna kombinacija!

Objavljeno: 02.12.20 u 10:37

U sredu nas očekuju zanimljive utakmice 5. kola grupne faze u Ligi šampiona, derbi se igra u Mančesteru, a mi smo vam sa našim betting parnerom Soccer kladionicom spremili tiket dana!

18.55 Istanbul Bašakšehir – Lajpcig

Poslednje kolo će doneti odluku u ovoj neizvesnoj grupi. Lajpcig ima šest bodova i čeka Junajted. Baskasehir ima tri boda i gostuje u Parizu, pa je pobeda imperativ za obe ekipe. U Lajpcigu je bilo 2:0. Da Nemcima nece biti lako, opominje nas pobeda Baskasehira nad Junajtedom (2:1).
Domaći teren je Burukova prednost, kvalitet i iskustvo su na na strani Negelsmanovog tima. Utakmicu bi mogli propustiti Hartman, Klosterman i Henriks.

Predlog: I<II (1.95)

18.55 Krasnodar – Ren

Kao što se očekivalo, ove ekipe će se međusobno boriti za treće mesto i plasman u LE. Nisu pokazali kvalitet da ugroze Sevilju i Čelsi, pa je jedini bod koji su osvojili onaj iz međusobnog susreta u Renu (1:1). Čini se da je Krasnodar pokazao više do sada, posebno na utakmicama sa Seviljom i da su oni ekipa koja je bliža trećem mestu. Iako nema publike, važna je prednost domaćeg terena i svakako ćemo pre novac staviti na Musaeov tim ako baš ova utakmica bude naš izbor.

Predlog: Ki1 (2.65)

21.00 Borusija D. – Lacio

Slab vikend je iza Borusije i Lacija. Možda su treneri žrtvovali prvenstvo u korist LŠ, pa sada vidimo mnogo bolje izdanje. U Rimu je bilo 3:1, pa je Dortmund vezao tri pobede, a Lacio delio bodove sa Klub Brižom i Zenitom i onda savladao Zenit. Inzagiju se stvari komplikuju ukoliko izgubi, a Klub Briž savlada Zenit pošto su Belgijanci gosti na Olimpiku u poslednjem kolu. Remi domaćinu garantuje narednu fazu, a i gosti se na taj ishod ne bi uopšte žalili.

Predlog: I1+&II2+ (2.20)

21.00 Ferencvaroš – Barselona

Srčani Ferencvaroš je pao u zaustavnom vremenu u Torinu. Sa tim bodom, bili bi u boljem položaju pred poslednje kolo i gostovanje u Kijevu, gde će pasti odluka o mestu koje vodi u LE. Barselona je
obezbedila eliminacionu fazu, pa je samo pitanje sa kog mesta tamo ide. Verovatno sa prvog, a utakmica sa Juventusom u poslednjem kolu će odlučiti. U Španiji je bilo 5:1, sada će Kuman izvesti mešanu postavu, što i nije garancija da će Rebrovu biti lakše.

Predlog: GG&3+ (1.90)

21.00 Juventus – Dinamo Kijev

Juventus i Barselona su se plasirali dalje, pa ova utakmica za domaćina nema preteran rezultatski značaj. Ipak, Juventus je veliki klub da dozvoli brukanje na svom terenu iako im se to zamalo nije desilo na prošloj sa Ferencvarošem. Ići će Pirlo na pobedu kako bi utakmica u Barseloni, koja će odlučivati o prvom mestu u grupi, bila interesantnija. Dinamo čeka Ferencvaroš i, u slučaju povoljnog rezultata, ide u LE. Domaću struku opterećuju povrede defanzivaca.

Predlog: I1-3&II1-3 (1.92)

21.00 Mančester junajted – PSŽ

U ovoj grupi je sve otvoreno. Bod nije dovoljan Solskjeru pošto u posednjem kolu gostuje Lajpcigu, a Lajpcig će imati devet bodova ako u ovom kolu savlada Baškašehir. Parižani imaju šest bodova, a ako sada pobede, blizu su naredne faze, jer im na kraju dolazi tim iz Istanbula. Junajted je slavio na Parku prinčeva, pa se pisalo da Junajted lakše pobedi PSŽ u LŠ, nego Kristal Palas u PL, a sve na konto onog potpuno neočekivanog revanša iz 2019. godine.

Predlog: X2&2+ (1.77)

UKUPNA KVOTA 73.41 – ANALIZU MEČEVA I KVOTE OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER SOCCERBET!
*Kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter